Hampaiden valkaisuliuskat & kynä

69,90 

Hampaiden valkaisuliuskat ja kynä samassa paketissa. Valitse tämä paketti, kun haluat valkaista hampaasi nopeasti ja vaivattomasti valkaisuliuskojen avulla sekä täydentää sekä ylläpitää tehokkaasti valkaisutulostasi.

Nopea postitus

Tuotteet toimitetaan Postin kuljetukseen jopa päivässä.

100% tyytyväisyystakuu

Saat rahasi takaisin, mikäli et ole tyytyväinen valkaisutulokseen.

Tuotetunnus (SKU): hampaiden-valkaisuliuskat-kyna Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tuotesisältö ja esittely

Valitse hampaiden valkaisuliuskat & kynä, kun haluat valkaista hampaasi nopeasti ja vaivattmasti sekä ylläpitää tehokkaasti saavutettua valkaisutulostasi. Valkaisutulos jopa 10 sävyä.

Pakkaus sisältää

 • 28 x hampaiden valkaisuliuskoja (14 x käsittelykertaa)
 • 1 x valkaisukynä (30 x käsittelykertaa)

Käyttöohjeet tuotteelle hampaiden valkaisuliuskat sekä kynä

Valkaisuliuskat

Zentalin Valkaisuliuskoilla valkaiset hampaasi erittäin helposti ja vaivattomasti. Valkaisuliuskat laitetaan hampaiden ulkopinnan päälle ja annetaan vaikuttaa noin 30 minuutin ajan. Ne pysyvät hyvin paikoillaan ja voit puhua samalla, joten voit käyttää niitä missä ja milloin vain.

Valkaisuliuskojen suositeltu hoitojakso on 3-7 päivää (1-2 kertaa päivässä) peräkkäin.

Valkaisukynä

Zentalin Valkaisukynällä hampaiden valkaisu on nopeaa ja vaivatonta. Valise Valkaisukynä kun haluat valkaista yksittäisiä hampaita tai päästä käsiksi ongelmakohtiin. Valkaisukynä on helppo ottaa mukaan, joten voit valkaista hampaitasi tehokkaasti missä ja milloin vain.

Hampaiden valkaisugeeli levitetään tasaisesti kynällä ylä- ja alahampaiden ulkopinnoille ja annetaan vaikuttaa noin 10-15 minuutin ajan. Voit käyttää hampaidenvalkaisukynää viikon kerrallaan.


Hampaille ja ikenille hellävarainen valkaisu

Zentalin valkaisuaine on koostumukseltaan pH-neutraali. Se ei sisällä peroksideja, joten se soveltuu ongelmitta myös henkilöille, joilla on herkät ikenet tai ohut kiille.

Tehokas hampaiden vaalennus

Zentalin valkaisu poistaa tummentumia, värjäyksiä sekä keltaisuutta. Valkaisutulos ei ole koskaan läikikäs tai epätasainen. Hampaiden valkaisu vaikuttaa ainoastaan elävään hammaskudokseen, joten voit valkaista hampaasi huoletta, vaikka sinulla olisi hammaskoruja, siltoja tai kruunuja.

Uniikki valkaisugeeli

Zentalin ainutlaatuinen valkaisuaine sisältää aktiivista happea ja sen patentoitu koostumus on yli kymmenen vuoden tutkimuksen tulos. Peroksiditon ja pH-neutraali koostumus auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan arkoihin ikeniin ja vihlontaan liittyvät haasteet, joita perinteiset peroksideja sisältävät valkaisuaineet voivat aiheuttaa.

Paras lopputulos

Parhaan lopputuloksen saamiseksi suosittelemme välttämään mahdollisimman paljon värjääviä ruokia ja juomia varsinaisen valkaisuprosessin aikana.

Mikä hampaidenvalkaisumenetelmä sopii minulle?

Valkaisuliuskat sopivat niille, jotka haluavat raikastaa hymynsä tehokkaasti ja vaivattomasti. Jos sinulla on selviä tummentumia tai vinot hampaat, suosittelemme Kotipakettia tai Kotipaketti PLUS, joka sisältää myös hampaiden valkaisuun tarkoitetut erikseen muoltoiltavat Valkaisumuotit. Valkaisukynää suosittelemme niille, jotka haluavat valkaista yksittäisiä hampaita tai päästä paremmin käsiksi ongelmakohtiin.

Lisätiedot

Valkaisutulos

Jopa 10 sävyä

Sisältö

28kpl valkaisuliuskoja (ylä- ja alahampaisiin), Valkaisukynä

Toimitusmaksu

Ei toimitusmaksua – Ilmainen toimitus

Valmistusaineet

Cellulose Gum, Citric Acid, EDTA, Ethylcellulose, Menthol, Sodium Chlorite

8 arviota tuotteelle Hampaiden valkaisuliuskat & kynä

 1. Anette

  Liuskat ja kynä saapuivat seuraavana päivänä tilauksesta. Odotan innolla tuloksia!

 2. jonna

  Tilasin vastaavia tuotteita aikaisemmin Tallinnasta ja solmin tietämättäni määräaikaisen tilaussopimuksen yli puoleksi vuodeksi! Zentalilla sain rehellistä palvelua ja tuotteen kotiin seuraavaksi päiväksi.

 3. Anni

  Kiitos paljon hyvästä asiakaspalvelusta!

 4. matti, riihimäki

  Jätkät naljailee töissä että oonko käyny hammaslääkärissä valkasemassa hampaat. Voittajan on helppo hymyillä!

 5. janna forsström

  Oon kai aina ollut vähän epäilevä kaikkea netissä myytävää kohtaan, mutta oon ilonen siitä, että uskalsin kokeilla. Hampaiden valkaisu kotona toimii, sillä uus hymy on todellakin huomattu ja saan positiivista palautetta jatkuvasti. Seuraava potilas on poikaystäväni!

 6. kristiina

  Zentalin tuotteet ovat minulle entuudestaan tuttuja ja turvallisia. Se on aina iso plussa jos voi säästää rahaa vielä entisestään!

 7. Marye Eskola

  Tilasin valkaisuliuskat ja valkaisukynän, olen ollut erittäin tyytyväinen! Tilaamani tuotteet tulivat jo Seuraavana päivänä ja maksun pystyin hoitamaan nettipankin välityksellä. Kokeiltuani valkaisuliuskoja olin vähintäänkin hämmästynyt (verrattaessa aikaisempiin valkaisukokemuksiin) liuskat oli helppo asettaa paikoilleen, suussa ei tuntunut olevan mitään ylimääräistä, pois otettaessa hampaisiin jäänyt ’tahna’ ei ollut ollenkaan pahan makuista ja se lähti helposti purskuttamalla pois. Jo ensimmäisen kerran jälkeen huomasin huomattavan eron hampaiden sävyssä! Erittäin tyytyväinen!

 8. Jemina

  Liuskat toimivat minulla hyvin. Ainoa huono puoli oli se, että ne eivät aivan istuneet hampaisiini.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.