Hammasmuotit

14,90 

Zentalin hammasmuoteissa on optimaalinen istuvuus, joka takaa hyvän lopputuloksen.

Hammasmuottien laatu ja istuvuus ovat tärkeitä tekijöitä onnistuneen lopputuloksen saamiseksi, joten olemme kehittäneet
hammasmuottimme juuri hampaiden valkaisua ajatellen.

Zentalin hammasmuotit ovat helppo muotoilla ja ne muotoutuvat juuri sinun hampaillesi sopiviksi.

Tuotetunnus (SKU): hammasmuotit Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tuotesisältö ja esittely

Zentalin hammasmuoteissa on optimaalinen istuvuus, joka takaa parhaan lopputuloksen

Pakkaus sisältää

  • 2 x hammasmuotti

Käyttöohjeet tuotteelle hammasmuotit

Hammasmuotit

Hammasmuotit muovataan oikean muotoisiksi ja niihin lisätään tasaisesti valkaisuainetta. Hammasmuotit laitetaan suuhun ja valkaisugeelin annetaan vaikuttaa n. 15-30 minuuttia. Helppoa ja nopeaa!


Hampaille ja ikenille hellävarainen valkaisu

Zentalin valkaisuaine on koostumukseltaan pH-neutraali. Se ei sisällä peroksideja, joten se soveltuu ongelmitta myös henkilöille, joilla on herkät ikenet tai ohut kiille.

Tehokas hampaiden vaalennus

Zentalin valkaisu poistaa tummentumia, värjäyksiä sekä keltaisuutta. Valkaisutulos ei ole koskaan läikikäs tai epätasainen. Hampaiden valkaisu vaikuttaa ainoastaan elävään hammaskudokseen, joten voit valkaista hampaasi huoletta, vaikka sinulla olisi hammaskoruja, siltoja tai kruunuja.

Uniikki valkaisugeeli

Zentalin ainutlaatuinen valkaisuaine sisältää aktiivista happea ja sen patentoitu koostumus on yli kymmenen vuoden tutkimuksen tulos. Peroksiditon ja pH-neutraali koostumus auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan arkoihin ikeniin ja vihlontaan liittyvät haasteet, joita perinteiset peroksideja sisältävät valkaisuaineet voivat aiheuttaa.

Paras lopputulos

Parhaan lopputuloksen saamiseksi suosittelemme välttämään mahdollisimman paljon värjääviä ruokia ja juomia varsinaisen valkaisuprosessin aikana.

Mikä hampaidenvalkaisumenetelmä sopii minulle?

Valkaisuliuskat sopivat niille, jotka haluavat raikastaa hymynsä tehokkaasti ja vaivattomasti. Jos sinulla on selviä tummentumia tai vinot hampaat, suosittelemme Kotipakettia tai Kotipaketti PLUS, joka sisältää myös hampaiden valkaisuun tarkoitetut erikseen muoltoiltavat Valkaisumuotit. Valkaisukynää suosittelemme niille, jotka haluavat valkaista yksittäisiä hampaita tai päästä paremmin käsiksi ongelmakohtiin.