Hampaiden valkaisukotipaketti PLUS

99,90 

Valitsen Zentalin hampaiden valkaisukotipaketti PLUS, kun haluat maksimoida valkaisutuloksen. Riittävä määrä valkaisuainetta useampaan valkaisukertaan. Mukana tulevalla valkaisukynällä viimeistelet valkaisun.

Nopea postitus

Tuotteet toimitetaan Postin kuljetukseen jopa päivässä.

100% tyytyväisyystakuu

Saat rahasi takaisin, mikäli et ole tyytyväinen valkaisutulokseen.

Tuotetunnus (SKU): hampaiden-valkaisukotipaketti-plus Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Tuotesisältö ja esittely

Valitse hampaiden valkaisukotipaketti PLUS, kun haluat maksimoida valkaisutuloksen ja päästä samoihin tuloksiin kuin hammaslääkärissä. Valkaisutulos jopa 12 sävyä.

Pakkaus sisältää

  • 2 x 10ml valkaisuaine (40 x käsittelykertaa)
  • 2 x hammasmuotti
  • 1 x LED-valo
  • 1 x sävykartta
  • 1 x valkaisukynä

Käyttöohjeet tuotteelle hampaiden valkaisukotipaketti plus

Valkaisukynä

Zentalin Valkaisukynällä hampaiden valkaisu on nopeaa ja vaivatonta. Valise Valkaisukynä kun haluat valkaista yksittäisiä hampaita tai päästä käsiksi ongelmakohtiin. Valkaisukynä on helppo ottaa mukaan, joten voit valkaista hampaitasi tehokkaasti missä ja milloin vain.

Hampaiden valkaisugeeli levitetään tasaisesti kynällä ylä- ja alahampaiden ulkopinnoille ja annetaan vaikuttaa noin 10-15 minuutin ajan. Voit käyttää hampaidenvalkaisukynää viikon kerrallaan.

Hammasmuotit

Hammasmuotit muovataan oikean muotoisiksi ja niihin lisätään tasaisesti valkaisuainetta. Hammasmuotit laitetaan suuhun ja valkaisugeelin annetaan vaikuttaa n. 15-30 minuuttia. Helppoa ja nopeaa!

Valkaisuaine

Hammasmuotit muovataan oikean muotoisiksi ja niihin lisätään tasaisesti valkaisuainetta. Hammasmuotit laitetaan suuhun ja valkaisugeelin annetaan vaikuttaa n. 15-30 minuuttia. Helppoa ja nopeaa!

Suositeltu hoitojakso on viikko kerrallaan.


Hampaille ja ikenille hellävarainen valkaisu

Zentalin valkaisuaine on koostumukseltaan pH-neutraali. Se ei sisällä peroksideja, joten se soveltuu ongelmitta myös henkilöille, joilla on herkät ikenet tai ohut kiille.

Tehokas hampaiden vaalennus

Zentalin valkaisu poistaa tummentumia, värjäyksiä sekä keltaisuutta. Valkaisutulos ei ole koskaan läikikäs tai epätasainen. Hampaiden valkaisu vaikuttaa ainoastaan elävään hammaskudokseen, joten voit valkaista hampaasi huoletta, vaikka sinulla olisi hammaskoruja, siltoja tai kruunuja.

Uniikki valkaisugeeli

Zentalin ainutlaatuinen valkaisuaine sisältää aktiivista happea ja sen patentoitu koostumus on yli kymmenen vuoden tutkimuksen tulos. Peroksiditon ja pH-neutraali koostumus auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan arkoihin ikeniin ja vihlontaan liittyvät haasteet, joita perinteiset peroksideja sisältävät valkaisuaineet voivat aiheuttaa.

Paras lopputulos

Parhaan lopputuloksen saamiseksi suosittelemme välttämään mahdollisimman paljon värjääviä ruokia ja juomia varsinaisen valkaisuprosessin aikana.

Mikä hampaidenvalkaisumenetelmä sopii minulle?

Valkaisuliuskat sopivat niille, jotka haluavat raikastaa hymynsä tehokkaasti ja vaivattomasti. Jos sinulla on selviä tummentumia tai vinot hampaat, suosittelemme Kotipakettia tai Kotipaketti PLUS, joka sisältää myös hampaiden valkaisuun tarkoitetut erikseen muoltoiltavat Valkaisumuotit. Valkaisukynää suosittelemme niille, jotka haluavat valkaista yksittäisiä hampaita tai päästä paremmin käsiksi ongelmakohtiin.

Lisätiedot

Valkaisutulos

Jopa 12 sävyä

Sisältö

20ml valkaisuaine, Hammasmuotit, LED-valo, Sävykartta, Valkaisukynä

Toimitusmaksu

Ei toimitusmaksua – Ilmainen toimitus

Valmistusaineet

Cellulose Gum, Citric Acid, EDTA, Ethylcellulose, Glycerin, Menthol, Sodium Chlorite