Hampaiden valkaisukotipaketti

59,90 

Valitse hampaiden valkaisukotipaketti, kun haluat päästä samoihin tuloksiin kuin hammaslääkärin vastaanotolla.

Nopea postitus

Tuotteet toimitetaan Postin kuljetukseen jopa päivässä.

100% tyytyväisyystakuu

Saat rahasi takaisin, mikäli et ole tyytyväinen valkaisutulokseen.

Tuotetunnus (SKU): hampaiden-valkaisukotipaketti Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tuotesisältö ja esittely

Valitse hampaiden valkaisukotipaketti, kun haluat päästä samoihin tuloksiin kuin hammaslääkärin vastaanotolla. Valkaisutulos jopa 12 sävyä.

Pakkaus sisältää

  • 1 x 10ml valkaisuaine (20 x käsittelykertaa)
  • 2 x hammasmuotti
  • 1 x LED-valo
  • 1 x sävykartta

Käyttöohjeet tuotteelle hampaiden valkaisukotipaketti

Hammasmuotit

Hammasmuotit muovataan oikean muotoisiksi ja niihin lisätään tasaisesti valkaisuainetta. Hammasmuotit laitetaan suuhun ja valkaisugeelin annetaan vaikuttaa n. 15-30 minuuttia. Helppoa ja nopeaa!

Valkaisuaine

Hammasmuotit muovataan oikean muotoisiksi ja niihin lisätään tasaisesti valkaisuainetta. Hammasmuotit laitetaan suuhun ja valkaisugeelin annetaan vaikuttaa n. 15-30 minuuttia. Helppoa ja nopeaa!

Suositeltu hoitojakso on viikko kerrallaan.


Hampaille ja ikenille hellävarainen valkaisu

Zentalin valkaisuaine on koostumukseltaan pH-neutraali. Se ei sisällä peroksideja, joten se soveltuu ongelmitta myös henkilöille, joilla on herkät ikenet tai ohut kiille.

Tehokas hampaiden vaalennus

Zentalin valkaisu poistaa tummentumia, värjäyksiä sekä keltaisuutta. Valkaisutulos ei ole koskaan läikikäs tai epätasainen. Hampaiden valkaisu vaikuttaa ainoastaan elävään hammaskudokseen, joten voit valkaista hampaasi huoletta, vaikka sinulla olisi hammaskoruja, siltoja tai kruunuja.

Uniikki valkaisugeeli

Zentalin ainutlaatuinen valkaisuaine sisältää aktiivista happea ja sen patentoitu koostumus on yli kymmenen vuoden tutkimuksen tulos. Peroksiditon ja pH-neutraali koostumus auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan arkoihin ikeniin ja vihlontaan liittyvät haasteet, joita perinteiset peroksideja sisältävät valkaisuaineet voivat aiheuttaa.

Paras lopputulos

Parhaan lopputuloksen saamiseksi suosittelemme välttämään mahdollisimman paljon värjääviä ruokia ja juomia varsinaisen valkaisuprosessin aikana.

Mikä hampaidenvalkaisumenetelmä sopii minulle?

Valkaisuliuskat sopivat niille, jotka haluavat raikastaa hymynsä tehokkaasti ja vaivattomasti. Jos sinulla on selviä tummentumia tai vinot hampaat, suosittelemme Kotipakettia tai Kotipaketti PLUS, joka sisältää myös hampaiden valkaisuun tarkoitetut erikseen muoltoiltavat Valkaisumuotit. Valkaisukynää suosittelemme niille, jotka haluavat valkaista yksittäisiä hampaita tai päästä paremmin käsiksi ongelmakohtiin.

Lisätiedot

Valkaisutulos

Jopa 12 sävyä

Sisältö

10ml valkaisuaine, Hammasmuotit, LED-valo, Sävykartta

Toimitusmaksu

Ei toimitusmaksua – Ilmainen toimitus

Valmistusaineet

Cellulose Gum, Citric Acid, EDTA, Ethylcellulose, Glycerin, Menthol, Sodium Chlorite