Hampaiden valkaisu

Nykyaikainen, tehokas ja turvallinen hampaiden valkaisu voidaan tehdä myös kotona.

100% tyytyväisyystakuu

Ilmainen toimitus

Suomalainen asiakaspalvelu

Hampaiden valkaisu hellävaraisesti

Suomessa hampaiden valkaisu on monille vieläkin asia, josta ei mielellään keskustella muiden kanssa. Täydellisen valkoiset hampaat omaava henkilö saattaa usein sanoa, ettei käytä valkaisutuotteita ollenkaan, vaan hyvät tulokset on saatu hampaita harjaamalla. Usein pelkkä hampaiden harjaaminen ei kuitenkaan johda haluttuun lopputulokseen.

Zentalin ainutlaatuinen valkaisuaine on pitkäaikaisen hammaslääketieteen tutkimustyön lopputulos. Patentoitu koostumus on asiantuntijoiden kehittämä sekä EU-säädösten mukainen. Valkaisutuotteemme ovat peroksidittomia, joten ne valkaisevat hampaat ilman altistumista haitalliselle vetyperoksidille. Peroksidittomat valkaisutuotteet ovat täysin turvallisia kiilteelle – eivätkä ne aiheuta lainkaan vihlontaa.

Hampaiden valkaisu

Kenelle hampaiden valkaisu sopii?

Kun hampaiden pinta vaalenee ja kirkastuu, hymystä tulee kauniimpi ja nuorekkaampi – ihmisestä tai elämäntilanteesta riippumatta. Tästä syystä hampaiden valkaiseminen sopiikin kaikille iästä tai sukupuolesta riippumatta.

Kun tilaat valkaisutuotteitamme, saat helppokäyttöiset, ammattilaisten suosimat sekä kliinisesti testatut valkaisutuotteet kotiisi jopa seuraavaksi päiväksi. Kaikissa tuotteissamme on mukana selkeät suomenkieliset käyttöohjeet. Tämän lisäksi sinua palvelee oma asiantuntijamme, joka vastaa mielellään kysymyksiisi hampaiden valkaisusta.

Suosituimmat hampaiden valkaisutuotteet

Hampaiden valkaisukotipaketti

(4.5)
92% suosittelee

Valitse hampaiden valkaisupaketti, kun haluat päästä samoihin tuloksiin kuin hammaslääkärin vastaanotolla.

49,90 
Heti saatavilla

Hampaiden valkaisuliuskat

(4.8)
97% suosittelee

Valitse hampaiden valkaisuliuskat, kun haluat valkaista hampaasi nopeasti ja vaivattomasti.

39,90 
Heti saatavilla

Hampaiden valkaisu kotona - miksi valita Zental?

100% tyytyväisyystakuu

Annamme jokaiselle ostetulle tuotteelle yhden (1) vuoden täyden palautusoikeuden rahat takaisin -periaatteella.

Ilmainen toimitus suoraan kotiisi

Käsittelemme tilauksesi heti ja toimitamme tuotteesi Postin kuljetukseen yleensä jo samana päivänä. Kaikki tuotteemme lähetetään kirjelähetyksinä, joten ne mahtuvat postilaatikkoon tai postiluukkuun.

Luotettava suomalainen asiakaspalvelu

Olemme täällä sinua varten. Pyrimme vastaamaan kaikkiin sähköposteihin ja kysymyksiin 24 tunnin sisällä.

Usein kysytyt kysymykset

Hampaidenvalkaisugeelin vaikuttavat ainesosat vapauttavat happea hampaan pinnalla. Happi reagoi hampaiden orgaanisten tummentumien ja värjäytymien kanssa, jonka seurauksena hampaat vaalenevat. Hampaiden valkaisu vaikuttaa ainoastaan elävään hammaskudokseen. Tästä syystä voit valkaista hampaasi huoletta, vaikka sinulla olisi hammaskoruja tai tekohampaita.

Tavallisesti sävyn muuttuminen näkyy jopa ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Käsittely toistetaan tarpeen mukaan 4-10 kertaa.

Kaikki tilaukset käsitellään heti ja tuotteet toimitetaan kuljetukseen jo samana päivänä. Saat tuotteet kotiisi 1-4 arkipäivässä. Postitamme tuotteet aina ilmaiseksi ja tuotteet on pakattu siten, että ne mahtuvat postilaatikkoon tai postiluukusta suoraan kotiisi.

Hampaiden valkaisu ei ole koskaan ollut näin helppoa. Takaamme, että ihastut uuteen hymyysi.

Kaikki valkaisutuotteet