Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu Zentalwhite.fi

Jätä viesti asiakaspalveluumme. Olemme sinuun yhteydessä 24* tunnin sisällä

Hampaiden valkaisu

Nykyaikainen, tehokas ja turvallinen hampaiden valkaisu voidaan tehdä myös kotona.

100% tyytyväisyystakuu
Ilmainen toimitus
Suomalainen asiakaspalvelu

Hampaiden valkaisu hellävaraisesti

Suomessa hampaiden valkaisu on monille vieläkin asia, josta ei mielellään keskustella muiden kanssa. Täydellisen valkoiset hampaat omaava henkilö saattaa usein sanoa, ettei käytä valkaisutuotteita ollenkaan, vaan hyvät tulokset on saatu hampaita harjaamalla. Usein pelkkä hampaiden harjaaminen ei kuitenkaan johda haluttuun lopputulokseen.

Zentalin ainutlaatuinen valkaisuaine on pitkäaikaisen hammaslääketieteen tutkimustyön lopputulos. Patentoitu koostumus on asiantuntijoiden kehittämä sekä EU-säädösten mukainen. Valkaisutuotteemme ovat peroksidittomia, joten ne valkaisevat hampaat ilman altistumista haitalliselle vetyperoksidille. Peroksidittomat valkaisutuotteet ovat täysin turvallisia kiilteelle – eivätkä ne aiheuta lainkaan vihlontaa.

hampaiden valkaisu

Kenelle hampaiden valkaisu sopii?

Kun hampaiden pinta vaalenee ja kirkastuu, hymystä tulee kauniimpi ja nuorekkaampi – ihmisestä tai elämäntilanteesta riippumatta. Tästä syystä hampaiden valkaiseminen sopiikin kaikille iästä tai sukupuolesta riippumatta.

Kun tilaat valkaisutuotteitamme, saat helppokäyttöiset, ammattilaisten suosimat sekä kliinisesti testatut valkaisutuotteet kotiisi jopa seuraavaksi päiväksi. Kaikissa tuotteissamme on mukana selkeät suomenkieliset käyttöohjeet. Tämän lisäksi sinua palvelee oma asiantuntijamme, joka vastaa mielellään kysymyksiisi hampaiden valkaisusta.

Suosituimmat hampaiden valkaisutuotteet

Hampaiden valkaisuliuskat
4,8
97 %
39,90 €

Valitse hampaiden valkaisuliuskat, kun haluat valkaista hampaasi nopeasti ja vaivattomasti. Valkaisutulos jopa 10 sävyä.

Valkaisutulos jopa 10 sävyä
Helppo ja vaivaton käyttää

Hampaiden valkaisukotipaketti
4,5
92 %
49,90 €

Valitse hampaiden valkaisupaketti, kun haluat päästä samoihin tuloksiin kuin hammaslääkärin vastaanotolla. Valkaisutulos jopa 12 sävyä.

Valkaisutulos jopa 12 sävyä
Samat tulokset kuin hammaslääkäristä

Hampaiden valkaisu kotona – miksi valita Zental?

Yli 5 000 tyytyväistä asiakasta vuosittain

Usein kysytyt kysymykset

Yleisimmät syyt ovat ruoan, kahvin, teen, viinin ja virvoitusjuomien kulutus sekä etenkin tupakointi. Hampaat värjäytyvät luonnollisesti yhä enemmän ajan kuluessa ja iän karttuessa.

Valkoisen hymyn ylläpitämiseksi suosittelemme hampaiden valkaisua noin 6-12 kuukauden välein. Koska tuotteet ovat peroksidittomia, valkaisutoimenpiteiden määrää tai aikaväliä ei ole kuitenkaan rajoitettu.

Laajat tutkimukset ja kliiniset testit osoittavat, että hampaiden valkaisu on turvallista hampaille ja ikenille. Valkaisuhoitoa ei suositella alle 16-vuotiaille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

Hampaiden valkaisu ei ole koskaan ollut näin helppoa. Takaamme, että ihastut uuteen hymyysi.