Hampaiden valkaisuliuskat

49,90 

Valitse hampaiden valkaisuliuskat, kun haluat valkaista hampaasi nopeasti ja vaivattomasti.

Valkaisutulos jopa 10 sävyä.

Nopea postitus

Tuotteet toimitetaan Postin kuljetukseen jopa päivässä.

100% tyytyväisyystakuu

Saat rahasi takaisin, mikäli et ole tyytyväinen valkaisutulokseen.

Tuotetunnus (SKU): hampaiden-valkaisuliuskat Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tuotesisältö ja esittely

Valitse hampaiden valkaisuliuskat, kun haluat valkaista hampaasi nopeasti ja vaivattomasti. Valkaisutulos jopa 10 sävyä.

Pakkaus sisältää

 • 28 x valkaisuliuskaa (14 x käyttökertaa)

Käyttöohjeet tuotteelle hampaiden valkaisuliuskat

Valkaisuliuskat

Zentalin Valkaisuliuskoilla valkaiset hampaasi erittäin helposti ja vaivattomasti. Valkaisuliuskat laitetaan hampaiden ulkopinnan päälle ja annetaan vaikuttaa noin 30 minuutin ajan. Ne pysyvät hyvin paikoillaan ja voit puhua samalla, joten voit käyttää niitä missä ja milloin vain.

Valkaisuliuskojen suositeltu hoitojakso on 3-7 päivää (1-2 kertaa päivässä) peräkkäin.


Hampaille ja ikenille hellävarainen valkaisu

Zentalin valkaisuaine on koostumukseltaan pH-neutraali. Se ei sisällä peroksideja, joten se soveltuu ongelmitta myös henkilöille, joilla on herkät ikenet tai ohut kiille.

Tehokas hampaiden vaalennus

Zentalin valkaisu poistaa tummentumia, värjäyksiä sekä keltaisuutta. Valkaisutulos ei ole koskaan läikikäs tai epätasainen. Hampaiden valkaisu vaikuttaa ainoastaan elävään hammaskudokseen, joten voit valkaista hampaasi huoletta, vaikka sinulla olisi hammaskoruja, siltoja tai kruunuja.

Uniikki valkaisugeeli

Zentalin ainutlaatuinen valkaisuaine sisältää aktiivista happea ja sen patentoitu koostumus on yli kymmenen vuoden tutkimuksen tulos. Peroksiditon ja pH-neutraali koostumus auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan arkoihin ikeniin ja vihlontaan liittyvät haasteet, joita perinteiset peroksideja sisältävät valkaisuaineet voivat aiheuttaa.

Paras lopputulos

Parhaan lopputuloksen saamiseksi suosittelemme välttämään mahdollisimman paljon värjääviä ruokia ja juomia varsinaisen valkaisuprosessin aikana.

Mikä hampaidenvalkaisumenetelmä sopii minulle?

Valkaisuliuskat sopivat niille, jotka haluavat raikastaa hymynsä tehokkaasti ja vaivattomasti. Jos sinulla on selviä tummentumia tai vinot hampaat, suosittelemme Kotipakettia tai Kotipaketti PLUS, joka sisältää myös hampaiden valkaisuun tarkoitetut erikseen muoltoiltavat Valkaisumuotit. Valkaisukynää suosittelemme niille, jotka haluavat valkaista yksittäisiä hampaita tai päästä paremmin käsiksi ongelmakohtiin.

Lisätiedot

Valkaisutulos

Jopa 10 sävyä

Sisältö

28kpl valkaisuliuskoja (ylä- ja alahampaisiin)

Toimitusmaksu

Ei toimitusmaksua – Ilmainen toimitus

Valmistusaineet

Cellulose Gum, Citric Acid, EDTA, Ethylcellulose, Glycerin, Menthol, Sodium Chlorite

58 arviota tuotteelle Hampaiden valkaisuliuskat

 1. Janita

  Kun tilasin ensimmäisen kerran valkaisuliuskoja olin todella hämmästynyt miten hyvin tuote tosiaankin valkaisee hampaita ja eron todella huomaa jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Olo on itsevarmempi aina jokaisen käyttökerran jälkeen. Lisäksi liuskat ovat erittäin riittoisia ja niistä on varaa antaa toisellekin. Ensimmäinen valkaisupaketti kesti suunnilleen puoli vuotta ja piti heti tilata lisää! Hinta-laatusuhde loistava! :]

 2. peksi

  Liskat toimivat hyvin eikä edes maistuneet juuri millekkään. Kiitos ystävällisestä asiakaspalvelusta!

 3. Janne

  Laitan liuskat suuhun aina kun käyn suihkussa. Ekalla kerralla ajattelin jääkö liuskoista jotain jäämiä hampaisiin mutta kaikki lähti huuhtelemalla pois. Pari päivää vielä jäljellä valkaisua, nyt jo tyytyväinen.

 4. elina nieminen

  Liuskat olivat suhteellisen helppokäyttöiset ja mukava pitää. Käytin vain puolet pakkauksessa tulleista liuskoista, sillä muuten olisi tullut jo liian valkoiset hampaat.

 5. Mikkonen

  Yleensä en kirjoita kommentteja, mutta nyt tuntuu siltä, että haluan jakaa kokemukseni. Tilasin valkaisuliuskat ja sain ne kotiini seuraavana päivänä. Ei ole tarvinnut katua, hampaani vaalenivat ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Mahtava tuote, kiitos.

 6. Mikko, Oulu

  Suhtauduin aluksi epäilevästi kotivalkaisuun, mutta päätin kuitenkin kokeilla. Yllätyin tosissani siitä, kuinka nopeaa ja vaivatonta tuotteita oli käyttää.

 7. karita

  Olipa helppoa ja vaivatonta käyttää teidän valkaisuliuskoja. Kiitos!

 8. Milla

  Hyvät videot ja ystävällinen asiakaspalvelu. Suosittelen.

 9. Jere

  Käytän jatkossakin Zentalin valkaisua joka toimii superhyvin! Halpa hinta ja ilmainen toimitus suoraan postilaatikkoon. Helppoa ja kätevää, kiitos!

 10. Mona

  Tykkään Zentalin valkaisuliuskoista paljon, koska niiden käyttö oli helppoa ja liuskat valkaisivat hampaitani jo yhden käyttökerran jälkeen. Zentalille kiitos nopeasta toimituksesta ja hyvästä asiakaspalvelusta tuotteen käyttöön liittyen.

 11. Juuli

  Valkaisuliuskat toimi paremmin kuin odotin! Hampaani vaalenivat selvästi ja itsevarmuuteni kasvoi samalla. Pelkäsin myös, että kuinka paljon tulen kokemaan vihlontaa valkaisujakson aikana. Valkaisu ei kuitenkaan tuntunut yhtään pahalta ikenille tai hampaille. Alahampaille tarkoitettu liuska voisi kuitenkin olla isompi ja samaa mallia, kuin ylähampaille oleva. Tulen kyllä ehdottomasti tilaamaan lisää tuotteita kyseiseltä merkiltä.

 12. Sonja Varttinen

  Vahaliuskat ovat erittäin helppokäyttöiset! Mitään negatiivista sanottavaa niistä ei keksi. Itsellä hieman epätasaiset hampaat, joten liuska menee vähän ”mutkalle” ja tästä syystä saattaa jäädä hieman lyhyeksi.

 13. Anneka Aarni

  Olen nyt käyttänyt valkaisuliuskoja vajaan viikon ajan. Vielä en toistaiseksi itse huomaa oleellista eroa, mutta äitini kyllä minulle asiasta huomautti. Jotain muutosta on siis varmasti tapahtunut! Kokemukseni pohjautuvat siihen, että olen aiemmin käyttänyt ulkomailta tilaamiani Easy Smile-liuskoja, jotka sisältävät ilmeisesti suomessa kiellettyjä käyttöaineita, jolloin myös tulos on huomattavasti suurempi/nopeampi. Näinkin edulliseksi tuotteeksi zental-liuskat vaikuttavat toistaiseksi suhteellisen vakuuttavilta!

 14. Mirka

  Jo ensimmäisen valkaisukerran jälkeen huomasin eron aivan selkeästi! Olen kokeillut muutamia apteekkituotteita eikä niistä ole ollut samanlaista hyötyä. Eivät vihlo. Todella hyvä tuote!

 15. Katriina

  Tilasin ensin kotipaketin, jonka seurauksena ikenet kärsivät. Laitoin asiakaspalveluun viestiä tilanteesta ja sain kokeiluun valkaisuliuskat. Upeaa asiakaspalvelua ja liuskat toimivat hyvin ainakin parin kokeilukerran jälkeen! Varmasti tilaan niitä vielä uudestaankin:)

 16. Johanna

  Neljän päivän käytön jälkeen hampaat ovat selvästi valkoisemmat ja kirkkaammat. Käyttö on helppoa ja vaivatonta. Lisäksi tilausprosessi oli helppoa ja nopeaa ja kaiken kruunaa kotimaisuus. Olen tyytyväinen ostokseen!

 17. Ida

  Hei, olen todella tyytyväinen tuotteeseen. Tilasin zentalin hampaiden valkaisuliuskat ja olen käyttänyt niitä nyt viikon verran. Valkaisu on helppoa ja nopeaa. Enää helpommaksi ei hampaidenvalkaisu voi mennä. Ainoana miinuksena on se, että valkaisun jälkeen hampaisiin jää ns. ”sulanutta” ainetta liuskoista, joka pitää hinkata sormenpäillä ja vedellä pois. Tämä ei kuitenkaan ole suuri vaiva. Kiitos hyvästä tuotteesta ja aion jatkossakin tilata hampaiden valkaisuliuskat teiltä ja suositella myös muille! 🙂

 18. Veera

  Upea tuote! Valitsin hampaiden valkaisuliuskat, niiden helppokäyttöisyyden vuoksi ja hyvien arvosteluiden rohkaisemana. En ole aiemmin käyttänyt mitään valkaisutuotteita, hammastahnoja lukuunottamatta.. Tuotetta oli helppo käyttää ja puolituntinen sujui mukavasti netflixiä katsellessa tai koulukirjoja lukiessa. Nyt olen käyttänyt liuskoja 7 päivää ja olen todella tyytyväinen tuloksiin! Hymyni on kirkkaampi ja itsetuntoni on parantunut. Kiitos Zentalwhite nopeasta toimituksesta ja mukavasta asiakaspalvelusta! Tulen varmasti asioimaan teillä jatkossakin.

 19. Noora R.

  Eron huomaa nopeasti, hampaiden valkaisuliuskat valkaisevat hampaat monta astetta ja tehokkaasti. Alahampaiden liuska astetta vaikeampi asentaa hampaisiin kuin ylähampaiden liuska.

 20. Nainen, 40-v

  Hampaidenvalkaisu tuli ajankohtaiseksi kun vaivauduin siitä että lempihuulipunansävyni teki hampaani entistä keltaisemmiksi eikä hammashymy ihmisten edessä sen tähden tuntunut mukavalle. Vaikka olen käyttänyt vuosikausia papaiinientisyymiä sisältävää valkaisevaa Yotuell hammastahnaa ei se ole auttanut hampaideni keltaisuuteen yhtään mitään, on tainnut käydä vain päinvastoin kiilteen häviämisen vuoksi.

  Zental white valkaisuliuskat löysin kun hain netistä tietoa vihlomattomasta hampaidenvalkaisemisesta kotona ja päätin niitä heti itsekin kokeilla koska Zental whiten nettisivujen ja blogikirjoitusten asiakaspalautteen vuoksi niiden käyttökin tuntui niin helpolle ja koska ne oli kotimaiset, ne oli helppo tilata ja maksaa suoraan nettipankin kautta. En tykkää tilata ulkomailta ja pelata luottokorttien ja tulli- tai alv-maksujen kanssa. Lisäksi Zental white valkaisuliuskat tuli kätevästi omaan postilaatikkoon jo heti tilauksesta seuraavana arkipäivänä ja pääsin heti aloittamaan ihan innoissani hampaiden valkaisuhommelit.

  Liuskat sai hyvin paikalleen hampaidenpesun jälkeen paperilla kuivattuihin hampaisiin pienen opettelun jälkeen ja niitä oli vaivaton pitää ohjeistuksen mukaisen puolituntisen. En suosittelisi puhumista liuskojen ollessa suussa ettei ne liu’u vahingossa pois paikaltaan ja niitä on välillä ihan hyvä painella sormella kiinni hampaisiin ja työntää varovasti myös kynnenkärjellä hammasväleihin ettei liuskan ja hampaan väliin synny ilmataskuja ja että valkaisutuloskin olisi tasainen aina hammasvälejä myöten. Hammasliuskoja on helppo käsitellä kun ne on ensin saanut paikoilleen ja kun ne ovat syljen ansioista pehmenneet eikä ne repeile kostuttuaankaan. Liuskat ovat minusta täysin mauttomia ja hajuttomia eivätkä ärsytä herkkääkään suuta käytettäessä eivätkä käytön jälkeen. Valkaisuliuskat eivät vihloneet hampaissa ollessa kuin alussa muutaman kerran nipistäen hieman etuhampaiden kärkeä, ei vaikka keski-ikäisissä hampaissani on jo eroosiota ja ienraja on vetäytynyt muutamasta hampaastani paljastaen hampaankaulan ikävästi esiin. Joidenkin blogikirjoitusten mukaan ulkomailta tilatut valkaisulistat tuntuvat vihlovan valkaisun aikana tosi kovasti joten sekin vei minun haluni tilata ne, minulla kun on tuosta hampaidenvalkaisusta johtuvasta vihlomisesta hyvin ikävät muistot 10 vuoden takaa käytyäni silloin kalliissa hampaiden zoom-valkaisussa suuhygienistillä ja siksi tuo vihlomattomuus on minulle tänä päivänä niin tärkeää.

  Valkaisulistoista syljen kanssa kehittyvä ja hampaidenpintoihin jäävä valkaiseva tahna lähtee ihan hyvin hampaista valkaisulistojen poistamisen jälkeen kun vain huuuhtelee suun vedellä purskuttaen ja putsaa hampaiden pinnan kieltä apuna käyttäen, huuhteluvesi syljetään altaaseen eikä sitä niellä. Valkaisulistojen poiston jälkeen ei kannata harjata hampaita. Minusta nämä valkaisuliuskat kannattaa pitää hampaissa aina ennen nukkumaan menoa jotta hampaat saa rauhassa levätä yönajan valkaisun jälkeen eikä niihin tule turhaa rasitusta syömisestä tuntikausiin, syömistähän ei suositella pariin tuntiin valkaisulistojen käytön jälkeen joten siksi ennen nukkumaanmenoa on minusta paras aika hampaidenvalkaisuun.

  Hampaat valkaistui silminnähden jo ensimmäisten valkaisulistojen käytön jälkeen mutta jos hammasluu on syntyjään kovin keltainen (kuten minulla) on selkeään valkaisutulokseen pääsemiseksi käytettävä kaikki paketin liuskat varsinkin jos hampaita ei ole valkaistu muulla tavoin tehokkaasti lähiaikoina eikä silloinkaan saa välttämättä vitivalkeita ”Hollywoodhampaita”. Siitä olen erityisesti iloinen jo tällä valkaisutuloksella että voin nyt käyttää minkä väristä huulipunaa tahansa ilman että hampaani näyttävät entistä keltaisimmilta, lisäksi valkeammat hampaat raikastaa ihan oikeasti koko kasvojen ilmeen, ennen tyngiltä näyttäneet keltaiset hampaani näyttävät valkeampina paljon isommilta, kauniimmilta ja terveemmiltä kuin ennen valkaisua ja on ihanaa hymyillä niin leveästi että hampaatkin näkyy ja itseasiassa valkeammat hampaat suorastaan kannustaa hymyilemään 🙂

 21. Hannele

  Olen tyytyväinen tulokseen.

 22. Riitta Kotisaari

  Tuttu tuotteena, eri merkki tällä kertaa. Hyvältä tuntuu tämä myös. Mielestäni on valkaissut jo tummentuneet (pari vuotta sitten tein edellisen kerran) hampaani. Homma hiukan kesken vielä, mutta hyvältä näyttää.

 23. Satiinihirvi

 24. Pauliina

  Todella helppokäyttöiset ja heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomasi eron!

 25. Anna

  Tuote toimii hyvin hampaisiini. Hampaani vaalentuivat muutaman asteen. Tulen käyttämään jatkossakin zentalwhiten valkaisutuotteita.

 26. Hanna

  Tykkään, vei heti kerrasta värjäytymiä hampaiden pinnoista pois, eikä vihlontaa. Helppokäyttöinen.

 27. Joanna

  Minulla on luonnostaan aika keltaiset hampaat ja valkaisuliuskojen avulla sain ne paljon valkoisemmiksi. Kiitos Zentalwhite!

 28. Jenna

  Valkaisuliuskat ovat helpot käyttää ja alkavat heti valkaisemaan.

 29. Tiina

  Olen vielä alkuvaiheessa 🙂 Tykkään, ei vihlo helppo käyttää. Nyt kuitenkin huomaa eron, hampaat ovat valkoisemmat puhtaan ja terveen näköiset. Tilaan jatkossakin !

 30. Päivi

  Tuote toimii ja heti yhden käyttökerran jälkeen teho nähtävissä. Huippu hyvä tuote, voin suositella!

 31. Salla

  Aivan mahtavat!

 32. anna-kaisa

  Tummentumat poisui hampaista nopeasti, käytin liuskoja kaksi kertaa päivässä. Keltaista luuta olisin halunnut vielä valkeammaksi. Liuskoja oli tosi helppo ja miellyttävä käyttää.

 33. Lauran

  Nyt 3 valkaisuiltaa takana. Tuloksia näkyy jo, mitä todennäköisimmin ostan toistekin.

 34. Katja

  Käytin liuskoja viikon verran kerran päivässä. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen ero oli huikea! Seuraavina päivinä en huomannut juurikaan, että vaalentumista olisi tapahtunut. Mutta näin viikon käytön jälkeen ero on kuitenkin huomattava verrattuna lähtötilanteeseen. Ajattelin pitää jokusen viikon taukoa ja kokeilla taas viikon verran.

 35. Heidi

  Todella suuri plussa nopeasta toimituksesta ja siitä, ettei tuotteita tarvitse hakea postista saakka. Tuotteena liuskat olivat helppoja sekä toimivia ja lopputulos oli toivotun mukainen!

 36. Nainen, 19v

  Helppokäyttöinen ja turvallinen tapa valkaista hampaita. Hampaani vaalenivat ensimmäisen kuurin jälkeen muutaman asteen vaikka tupakoin ja juon kahvia päivittäin. Valkaisuliuskat sopivat niille, jotka haluavat luonnollisen ja tasaisen lopputuloksen.

 37. laura

  Ostaminen oli helppoa ja ihanaa kun tuote tuli nopeasti postilaatikkoon. Liuskat ovat todella helppokäyttöisiä ja tuntuvat toimivan jo muutaman kerran jälkeen. Toki lopullisen tuloksen näkee vasta myöhemmin. Tämä on vaivaton ja hyvä tapa valkaista hampaita ja aion ehdottomasti tätä käyttää jatkossakin. Käyttöohjeet olivat todella selkeästi nettisivuilla vaikka niitä ei paketin mukana tullutkaan. Ainoana miinuksena on että aine kirvelee hieman kielen kärjessä, kun sitä on niin vaikea pitää poissa tieltä 🙂

 38. Mari

  Toimii, tykkään. Olen käyttänyt 5 päivää, kolmena ekana päivänä 2 x päivässä ja loppuina kerran päivässä. Ero on selkeä ja väri luonnollinen.

 39. Venla

  Valkaisuliuskat oli tosi helpot käyttää ja tulokset näkyi nopeasti. Tuotteet tuli myös tosi nopeeta ja asiakaspalvelu on erittäin hyvää! Suosittelen 🙂

 40. Mariaa

  Hampaat vaalenivat viikossa huomattavasti. Hampaat kuitenkin pysyivät luonnollisen värisinä eivätkä muuttuneet liian valkoisiksi. Ehdottomasti suosittelisin tuotetta ja varmasti tulen jatkossakin käyttämään.

 41. Karoliina

  Eron huomasi kyllä jo ensimmäisellä käyttökerralla ja liuskat ovat todella helppokäyttöiset mutta tulos on luonnollinen eikä kovinkaan isoa muutosta tee, mutta liuskoissa enemmän tehoa kuin muilla kotituotteilla

 42. Marisca

  Poltan tupakkaa ja juon myös kahvia mitkä ovat pahimmat hampaiden värjääjät jotka tiedän. Sen takia kokeilinkin liuskoja pieni epäilys mielessäni mutta jo kolmannen päivän kohdalla olin myyty! Jatkoin vielä värjäävien tuotteiden käyttöä, mutta valkaisu tehostuu mitä pidemmälle viikkoa mennään. Nämä liuskat toimisivat varmaan vielä miljoona kertaa paremmin ihmisellä joka ei tupakoi eikä juo liiemmin kahvia/teetä. Ihan hyvä kuuri otettavaksi ennen häitä jos ei halua maksaa satoja euroja (ja kärsiä vihlonnasta) valkaisusta klinikalla. Helppo tehdä kotona!

 43. Jacqueline

 44. Ride

  ”Hei Zentalin väki!

  Tilasin liuskat ensimmäistä kertaa elämässäni. Muuten kaikki OK, mutta hämmennyin siitä, että paketin mukana ei ollut käyttöselostusta. Nettiesityksestä saa jonkinlaisen kuvauksen, mutta ei kovin tarkkaa. Mielestäni olisi oikein, että kuvailistte mainoksessanne tarkkaan, että paketissa on 14 liuskaa, jossa jokaisessa on 2 eri liuskaa. Toinen ylähampaille ja toinen alahampaille. Ja näyttäisitte tarkasti kuinka ne asetetaan paikoilleen.
  Ja pekettiin voisi laittaa myös jonkinlaisen tuote-esitteen. Vielä on ihmisiä, joita valkaisuliuskat kiinnostaa, mutta heillä ei ole nettiä.

  Terveisin
  Ride”

 45. Mika

  Muutaman päivän jälkeen ensi tuntuma hyvä valkaisuliuskoihin. Tuntuma että hampaat valkaistuu jonkun verran ja ainakin käytännössä tuntuu erityisen puhtailta liuskojen käytön jälkeen.

 46. Anna

  Mahtava tuote!

 47. Raija

  Yllätyin kuinka jo ekan valkaisukerran jälkeen hampaat näyttivät valkoisemmilta. Tosi helppo käyttää ja vaikutusaika on sopivan lyhyt.

 48. Miia

  Helppo käyttää, eikä aiheuta vihlontaa.

 49. Emmi

  Pelkäsin aluksi että liuskat vihloisivat, sillä minulla on herkät hampaat, mutta onnekseni en tuntenut yhtään vihlontaa. Hampaat vaalenivat luonnollisesti ja tasaisesti. Liuskoja oli helppo käyttää ja ne pysyivät hyvin paikallaan, vaikka ensimmäisillä kerroilla tuntuikin että ne liikkuisivat. En näe syytä mennä hammaslääkäriin kalliisiin valkaisuihin näiden jälkeen! 🙂 Aion ehdottomasti käyttää jatkossakin!

 50. Ella

  Kolmen päivän käyttökokemuksen jälkeen olen ihan tyytyväinen tuotteeseen. Helppo ja selkeä käyttää!

 51. Tia

  Liuskat toimivat hyvin, olen tyytyväinen tuotteeseen

 52. Susanne

  Valkaisuliuskat ovat helppokäyttöiset ja hyvät, sillä tulkosia näkyi jo ensimmäisen kerran jälkeen. Alaliuska ei meinaa pysyä alahampaissa vaikka kuivaa hampaat. Lopuksi kun ottaa liuskat pois hampaat on täynnä limamömmöä..

 53. Pauliina

  Sain valkaisuliuskat todella nopeasti. Niiden laittaminen ja pitäminen oli superhelppoa. Ne eivät tuntuneet hampaissa yhtään miltään. Huuhdeltuani melko pitkään sain tahman pois hampaista ja valkaisutulos oli upea jo ensimmäisen kerran jälkeen. Herkkähampaisena arvostan hellävaraisuutta ja kivuttomuutta. Olen niin rakastunut, kiitos!

 54. Riitta

  HeiOvat auttaneet.. Valkaistuneet..Alaliuska voisi olla pitempi tai toisenlailla muotoiltu

 55. M

  Tuote saapui nopeasti parin päivän sisällä siitäkin huolimatta että tein tilauksen heti joulun jälkeen. Ohjeet olivat selkeät ja lyhyet, mahtui yhteen A4 kokoiselle paperille jonka jaksoi lukea alusta loppuun asti. Valkaisugeeli oli suhteellisen hyvänmakuista eikä 30min kaksi kertaa päivässä tuntunut miltään. Valkaisutulokset olivat ihan ok joten aion jatkossakin ostaa zentalin tuotteita.

 56. Heidi

  Helppo käyttää ja tulos vastasi odotuksia

 57. Mari

  Erinomainen tuote! Suosittelen tilaamaan!

 58. Allu

  Tykkäsin! Helppo käyttää, ei vihlontaa. Hammasluuta ei kauheasti valkaissut mutta silti super tyytyväinen!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.