Hampaiden valkaisukynä

35,90 

Valitse hampaiden valkaisukynä, kun haluat ehostaa hymyäsi ja ylläpitää valkaisutulostasi.

Toimii erityisen hyvin yksittäisiin hampaisiin tai ongelmakohtiin.

Huomaamaton ja pienikokoinen valkaisukynä kulkee helposti mukana, esimerkiksi käsilaukussa.

Nopea postitus

Tuotteet toimitetaan Postin kuljetukseen jopa päivässä.

100% tyytyväisyystakuu

Saat rahasi takaisin, mikäli et ole tyytyväinen valkaisutulokseen.

Tuotetunnus (SKU): hampaiden-valkaisukyna Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tuotesisältö ja esittely

Valitse hampaiden valkaisukynä, kun haluat ehostaa hymyäsi ja ylläpitää valkaisutulostasi. Valkaisutulos jopa 5 sävyä.

Pakkaus sisältää

  • 1 x valkaisukynä (30 x käsittelykertaa)

Käyttöohjeet tuotteelle hampaiden valkaisukynä

Valkaisukynä

Zentalin Valkaisukynällä hampaiden valkaisu on nopeaa ja vaivatonta. Valise Valkaisukynä kun haluat valkaista yksittäisiä hampaita tai päästä käsiksi ongelmakohtiin. Valkaisukynä on helppo ottaa mukaan, joten voit valkaista hampaitasi tehokkaasti missä ja milloin vain.

Hampaiden valkaisugeeli levitetään tasaisesti kynällä ylä- ja alahampaiden ulkopinnoille ja annetaan vaikuttaa noin 10-15 minuutin ajan. Voit käyttää hampaidenvalkaisukynää viikon kerrallaan.


Hampaille ja ikenille hellävarainen valkaisu

Zentalin valkaisuaine on koostumukseltaan pH-neutraali. Se ei sisällä peroksideja, joten se soveltuu ongelmitta myös henkilöille, joilla on herkät ikenet tai ohut kiille.

Tehokas hampaiden vaalennus

Zentalin valkaisu poistaa tummentumia, värjäyksiä sekä keltaisuutta. Valkaisutulos ei ole koskaan läikikäs tai epätasainen. Hampaiden valkaisu vaikuttaa ainoastaan elävään hammaskudokseen, joten voit valkaista hampaasi huoletta, vaikka sinulla olisi hammaskoruja, siltoja tai kruunuja.

Uniikki valkaisugeeli

Zentalin ainutlaatuinen valkaisuaine sisältää aktiivista happea ja sen patentoitu koostumus on yli kymmenen vuoden tutkimuksen tulos. Peroksiditon ja pH-neutraali koostumus auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan arkoihin ikeniin ja vihlontaan liittyvät haasteet, joita perinteiset peroksideja sisältävät valkaisuaineet voivat aiheuttaa.

Paras lopputulos

Parhaan lopputuloksen saamiseksi suosittelemme välttämään mahdollisimman paljon värjääviä ruokia ja juomia varsinaisen valkaisuprosessin aikana.

Mikä hampaidenvalkaisumenetelmä sopii minulle?

Valkaisuliuskat sopivat niille, jotka haluavat raikastaa hymynsä tehokkaasti ja vaivattomasti. Jos sinulla on selviä tummentumia tai vinot hampaat, suosittelemme Kotipakettia tai Kotipaketti PLUS, joka sisältää myös hampaiden valkaisuun tarkoitetut erikseen muoltoiltavat Valkaisumuotit. Valkaisukynää suosittelemme niille, jotka haluavat valkaista yksittäisiä hampaita tai päästä paremmin käsiksi ongelmakohtiin.

Lisätiedot

Valkaisutulos

Jopa 5 sävyä

Sisältö

Valkaisukynä

Toimitusmaksu

Ei toimitusmaksua – Ilmainen toimitus

Valmistusaineet

Cellulose Gum, Citric Acid, EDTA, Ethylcellulose, Glycerin, Menthol, Sodium Chlorite