Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu Zentalwhite.fi

Jätä viesti asiakaspalveluumme. Olemme sinuun yhteydessä 24* tunnin sisällä

Zentalwhite on suomalainen hampaiden valkaisutuotteiden verkkokauppa

Olemme täysin suomalainen yritys, joka valmistaa ja tarjoaa asiakkailleen hampaidenvalkaisupalveluita sekä hampaidenvalkaisutuotteita. Tavoitteenamme on edistää suun ja hampaiden terveyttä sekä antaa jokaiselle suomalaiselle mahdollisuus kauniiseen ja vangitsevan valkoiseen hymyyn.zentalwhite

Miksi valita Zental?

Suosituimmat hampaiden valkaisutuotteet

hampaiden valkaisuliuskat

Hampaiden valkaisuliuskat

4,6
97 %

39,90€

Valkaisutulos jopa 10 sävyä
Helppo ja vaivaton käyttää

hampaiden valkaisu kotivalkaisupaketti

Hampaiden kotivalkaisupaketti

4,3
93 %

49,90€

Valkaisutulos jopa 12 sävyä
Samat tulokset kuin hammaslääkärissä

Hampaiden valkaisu

Vielä muutama vuosi sitten keinot valkaista hampaita kotona olivat vähissä. Nykyään markkinoilla on kuitenkin olemassa useita erilaisia tuotteita, joiden avulla hampaiden valkaisu on mukavaa ja ennen kaikkea turvallista – ja mikä parasta, valkaisun voi tehdä kaikessa rauhassa kotona silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

Asiakkaidemme pyynnöstä olemme vuosien saatossa tehneet palvelustamme monipuolisempaa ja parempaa. Olemme luoneet kyselyn, jonka avulla voit selvittää sinulle parhaiten sopivan tuotteen. Lisäksi olemme luoneet jokaiselle tuotteelle oman videon, joiden avulla näet kuinka helppoa ja vaivatonta tuotteiden käyttö oikeasti on. Unohda kalliit ja epämiellyttävät hammaslääkärikäynnit – Zentalwhite on halvempi, nopeampi ja miellyttävämpi tapa saada valkoiset hampaat!