Zental hampaiden valkaisuliuskat kokemuksia

12.10.2017 | Zental

Zentalin suositut hampaiden valkaisuliuskat ovat olleet jo tuhansien suomalaisten käytössä. Tässä muutamia poimintoja asiakkaidemme palautteista.

Suomi24

Nimimerkki: hampaatvalkoseks

Onko kokemuksia Zentalin valkaisuliuskoista? Onko turvallisia?

Nimimerkki: diipadii

On turvallisia, sen verran miedoilla ”myrkyillä” varustettu että et mitä luultavimmin saa vahinkoa hampaillesi aikaiseksi;) Itse käytän noita aina sellaisina viikon kuureina silloin kun on vaikka jotkut juhlat tiedossa tai muuten vain haluan kirkastusta hymyyn. Oon ollut tosi tyytyväinen! Ohjeen mukaan käytän, puoli tuntia liuskat suussa ja huuhtelu, ei voi oikein tuota mokata. Eikä tosiaan tee mitään överivalkaisua, eli ei tarvitse pelätä että ekan kerran jälkeen olisi läikikäs valkoinen jenkkihymy.

Nimimerkki: pinja24

On kokemusta zentalin valkaisuliuskoista ja itselläni toimii hyvin. Tulee käytettyä puolen vuoden välein ja 5 päivän ”kuurina”.

Nimimerkki: dental

Itse olen käyttänyt samoja niiden tullessa markkinoille. Toimivat täydellisesti ja ei vedä hampaita vitivalkoiseksi vaan tekevät ne luonnollisen valkoisiksi.

Palautetta omilta sivuiltamme

Nimimerkki: nainen, 40-v

Hampaidenvalkaisu tuli ajankohtaiseksi kun vaivauduin siitä että lempihuulipunansävyni teki hampaani entistä keltaisemmiksi eikä hammashymy ihmisten edessä sen tähden tuntunut mukavalle. Vaikka olen käyttänyt vuosikausia papaiinientisyymiä sisältävää valkaisevaa Yotuell hammastahnaa ei se ole auttanut hampaideni keltaisuuteen yhtään mitään, on tainnut käydä vain päinvastoin kiilteen häviämisen vuoksi.

Zental white valkaisuliuskat löysin kun hain netistä tietoa vihlomattomasta hampaidenvalkaisemisesta kotona ja päätin niitä heti itsekin kokeilla koska Zental whiten nettisivujen ja blogikirjoitusten asiakaspalautteen vuoksi niiden käyttökin tuntui niin helpolle ja koska ne oli kotimaiset, ne oli helppo tilata ja maksaa suoraan nettipankin kautta. En tykkää tilata ulkomailta ja pelata luottokorttien ja tulli- tai alv-maksujen kanssa. Lisäksi Zental white valkaisuliuskat tuli kätevästi omaan postilaatikkoon jo heti tilauksesta seuraavana arkipäivänä ja pääsin heti aloittamaan ihan innoissani hampaiden valkaisuhommelit.

Liuskat sai hyvin paikalleen hampaidenpesun jälkeen paperilla kuivattuihin hampaisiin pienen opettelun jälkeen ja niitä oli vaivaton pitää ohjeistuksen mukaisen puolituntisen. En suosittelisi puhumista liuskojen ollessa suussa ettei ne liu'u vahingossa pois paikaltaan ja niitä on välillä ihan hyvä painella sormella kiinni hampaisiin ja työntää varovasti myös kynnenkärjellä hammasväleihin ettei liuskan ja hampaan väliin synny ilmataskuja ja että valkaisutuloskin olisi tasainen aina hammasvälejä myöten. Hammasliuskoja on helppo käsitellä kun ne on ensin saanut paikoilleen ja kun ne ovat syljen ansioista pehmenneet eikä ne repeile kostuttuaankaan. Liuskat ovat minusta täysin mauttomia ja hajuttomia eivätkä ärsytä herkkääkään suuta käytettäessä eivätkä käytön jälkeen. Valkaisuliuskat eivät vihloneet hampaissa ollessa kuin alussa muutaman kerran nipistäen hieman etuhampaiden kärkeä, ei vaikka keski-ikäisissä hampaissani on jo eroosiota ja ienraja on vetäytynyt muutamasta hampaastani paljastaen hampaankaulan ikävästi esiin. Joidenkin blogikirjoitusten mukaan ulkomailta tilatut valkaisulistat tuntuvat vihlovan valkaisun aikana tosi kovasti joten sekin vei minun haluni tilata ne, minulla kun on tuosta hampaidenvalkaisusta johtuvasta vihlomisesta hyvin ikävät muistot 10 vuoden takaa käytyäni silloin kalliissa hampaiden zoom-valkaisussa suuhygienistillä ja siksi tuo vihlomattomuus on minulle tänä päivänä niin tärkeää.

Valkaisulistoista syljen kanssa kehittyvä ja hampaidenpintoihin jäävä valkaiseva tahna lähtee ihan hyvin hampaista valkaisulistojen poistamisen jälkeen kun vain huuuhtelee suun vedellä purskuttaen ja putsaa hampaiden pinnan kieltä apuna käyttäen, huuhteluvesi syljetään altaaseen eikä sitä niellä. Valkaisulistojen poiston jälkeen ei kannata harjata hampaita. Minusta nämä valkaisuliuskat kannattaa pitää hampaissa aina ennen nukkumaan menoa jotta hampaat saa rauhassa levätä yönajan valkaisun jälkeen eikä niihin tule turhaa rasitusta syömisestä tuntikausiin, syömistähän ei suositella pariin tuntiin valkaisulistojen käytön jälkeen joten siksi ennen nukkumaanmenoa on minusta paras aika hampaidenvalkaisuun.

Hampaat valkaistui silminnähden jo ensimmäisten valkaisulistojen käytön jälkeen mutta jos hammasluu on syntyjään kovin keltainen (kuten minulla) on selkeään valkaisutulokseen pääsemiseksi käytettävä kaikki paketin liuskat varsinkin jos hampaita ei ole valkaistu muulla tavoin tehokkaasti lähiaikoina eikä silloinkaan saa välttämättä vitivalkeita ”Hollywoodhampaita”. Siitä olen erityisesti iloinen jo tällä valkaisutuloksella että voin nyt käyttää minkä väristä huulipunaa tahansa ilman että hampaani näyttävät entistä keltaisimmilta, lisäksi valkeammat hampaat raikastaa ihan oikeasti koko kasvojen ilmeen, ennen tyngiltä näyttäneet keltaiset hampaani näyttävät valkeampina paljon isommilta, kauniimmilta ja terveemmiltä kuin ennen valkaisua ja on ihanaa hymyillä niin leveästi että hampaatkin näkyy ja itseasiassa valkeammat hampaat suorastaan kannustaa hymyilemään

Selvitä sinulle sopivin tuote tai katso kaikki tuotteet