Hampaiden valkaisu apteekki

Kesä tekee Suomeen pikkuhiljaa tuloaan ja monet meistä miettivät sopivaa tapaa valkaista hampaat kotona. Hampaiden valkaisu apteekki -tuotteilla on mahdollista, mutta olemassa on myös muita vaihtoehtoja

Hampaiden valkaisu apteekkituotteilla

Tuotteita voi tilata monien apteekkien verkkokaupoista tai sitten hakea tuotteita itse paikan päältä. Jos apteekkeja löytyy läheltä, niin pieni kävelylenkki tekee hyvää myös yleiskunnolle. Jos apteekkiin on pidempi matka, voi tuotteita tilata helposti netistä. Apteekista saatavia tuotteita on muutamaa erilaista.

Hampaiden valkaisu apteekkituotteilla

1. Aktiivihiili

Aktiivihiili valmistetaan kookoksen kuoresta ja sen luvataan puhdistaa hampaita tehokkaasti. Luonnontuotteena se sopii myös vegaaneille. Asiakkailta saamamme palautteen mukaan sen käyttö on kuitenkin sotkuista ja toivottua tulosta ei synny – ainakaan viikon mittaisella aikavälillä.

2. Hampaiden valkaisu apteekin hammastahnalla

Valkaisevilla hammastahnoilla saattaa säännöllisellä käytöllä saada hieman apua hampaan tummentumiin, mutta vaarana on aina kiilteen kuluminen, sillä tahnaa hierotaan hammasharjalla hampaita vasten.

Voit myös tilata apteekkituotteita Zentalwhite verkkokaupasta

Zentalwhiten tuotteet vastaavat laadultaan apteekkituotteita ja niitä on helppo tilata verkkokaupan kautta. Suosituimpia tuotteita ovat valkaisuliuskat sekä valkaisukotipaketti.