Pehmeä vai kova lahja pukinkonttiin 2018?

Se on kuulkaas jälleen joulukuu. Jouluun on enää muutama viikko ja lahjaostokset käyvät vilkkaina. Minkälaisen lahjan haluaisit jouluna?

Pehmeä lahja: Valkaisuliuskat

Zentalin valkaisuliuskat saapuvat kotiisi ennen joulua ja voit ilahduttaa itseäsi tai läheistäsi antamalla hänelle kotikonstein tehtävän valkaisun lahjaksi. Joulun välipäivät tai jopa muutaman viikon mittainen loma on täydellinen hetki oman hymyn raikastamiseen.

Kova lahja: Kotipaketti

Kotipaketti on liuskoja hieman järeämpi tuote ja sen mukana saapuu myös valkaisumuotit. Valkaisutulos jopa 12 sävyä. Aloita 2019 näyttävästi tällä tuotteella!

Psst! Muistathan, että kaikilla tuotteilla on ilmainen toimitus suoraan kotiovelle tai omaan postilaatikkoon. Tuotteita ei tarvitse noutaa Postin toimipisteestä. Helppoa ja kätevää!

Iltasanomat testasi Zentalin tuotteet!

Kotikäyttöisiä valkaisutuotteita on moneen eri lähtöön ja nyt niiden suosion kasvaessa myös Iltasanomat kiinnostuivat testaamaan Zentalin tuotteet

Perusvarma valkaisija – Zental valkaisuliuskat

Lupaus: Peroksidittomat, aktiivihappoa sisältävät liuskat poistavat hampaista värjäytymiä ja keltaisuutta. Helppokäyttöiset liuskat valkaisevat hellävaraisesti ilman vihlontaa. Liuskat lupaavat jopa kymmenen astetta valkoisempia hampaita kahden viikon hoitojaksolla. Voi käyttää, vaikka kiille olisi ohentunut.

Näin se toimi: Kellastuneista hampaistani huolimatta minulla ei ole aiempaa valkaisukokemusta. Geeliä sisältävät liuskat liimattiin hampaiden pinnalle. Vaikutusaika kului nopeasti, ja huomaamattomia liuskoja voi käyttää vaikka töissä. Pystyin puhumaankin. Päädyin käyttämään liuskoja kaksi kertaa päivässä viikon ajan. Viikon jälkeen hampaani vaalenivat selvästi, mutta odotin silti kirkkaampaa lopputulosta. Silti hyvä hinta-laatusuhde. 4/5. – Nainen, 24.

Mikäli haluat katsoa, kuinka valkaisutuotteet pärjäsivät testissä muihin kotikonstein tehtäviin valkaisuihin, voit lukea artikkelin täältä.

Lokakuun positiiviset poiminnat

Katso, mitä tyytyväiset asiakkaat ovat kertoneet Zentalista.

Asiakaspalautteita vuodelta 2018

Mari: Erinomainen tuote! Suosittelen tilaamaan!

Heidi: Helppo käyttää ja tulos vastasi odotuksia.

Nimimerkki M: Tuote saapui nopeasti parin päivän sisällä siitäkin huolimatta että tein tilauksen heti joulun jälkeen. Ohjeet olivat selkeät ja lyhyet, mahtui yhteen A4 kokoiselle paperille jonka jaksoi lukea alusta loppuun asti. Valkaisugeeli oli suhteellisen hyvänmakuista eikä 30min kaksi kertaa päivässä tuntunut miltään. Valkaisutulokset olivat ihan ok joten aion jatkossakin ostaa zentalin tuotteita.

Nimimerkki AA: Hampaani ovat hyvässä kunnossa kiille jostain syystä kellertävä. ZentalWhiten kotipaketilla sain parissa päivässä helmenvalkoiset hampaat. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen ja aion käyttää Zentalin tuotteita myös jatkossa!

Jatketaan samaan malliin!

Mukavaa alkanutta lokakuuta kaikille!

Zental täyttää 5 vuotta!

Zental on palvellut asiakkaitaan jo viiden vuoden ajan.

Aika on mennyt nopeasti

Ensimmäisen vuoden ajan Zental keskittyi enemmän valkaisulaitteiden verkoston luomiseen. Tiesitkö, että Zentalilla on valtakunnallisesti yli 50 yhteistyökumppania kauneushoitoloista parturikampaamoihin? Toisesta vuodesta eteenpäin mukaan tuli myös verkkokauppa, jonka avulla yksittäisiä asiakkaita pystytään palvelemaan aina Hangosta Ivaloon saakka.

Kuudes vuosi pyörähtää käyntiin syyskuun puolivälissä ja mikäs sen parempaa. Vielä on paljon matkaa kuljettavana ja positiivisista asiakaskokemuksista saa aina virtaa ja energiaa.

Suurin kiitos kuuluu kaikille asiakkaillemme. Ilman teitä emme olisi täällä!

Mukavaa alkavaa syksyä!

Vietätkö lomaa elokuussa?

Helteet sen kuin jatkuvat – ja mikäs sen parempaa.

Elokuu on kolmanneksi suosituin lomakuukausi

Elokuu eli kesäkuukausista viimeinen on monille lomailijoille mieluisin aika pitää vähän vapaata. Etenkin lapsiperheissä aikuiset voivat rauhassa opastaa lapset kouluun ja olla pienempien tukena.

Kuten kaikki muutkin vapaat, myös elokuun väljempi kalenteri on erittäin sopiva hetki oman hymyn raikastamiseen. Zentalin tuotteilla jopa 12 sävyä valkoisemmat hampaat.

Vielä on kesää jäljellä, nautitaan siitä. Tsemppiä myös kaikille uutta työvuotta tai lukukautta aloitteleville.

Juhannus 2018 on täällä

Juhannus on yksi suomalaisen kesän kohokohdista.

Monille juhannus tarkoittaa alkavaa kesälomaa

Yksi erittäin suosittu ajankohta aloittaa ansaittu lomakausi on nimenomaan juhannuksesta eteenpäin 4 viikkoa. Totta kai muitakin variaatioita on – ehditkö itse pitämään yhtään lomaa tänä kesänä?

Juhannuksella on myös toinen merkitys

Tiesit varmaan, että juhannuksesta eteenpäin päivän pituus alkaa jälleen lyhentyä. Päivät lyhenevät joulukuulle asti, jolloin ne alkavat taas pidentyä. Etenkin pohjoisemmassa Suomessa lyhyemmät päivät saatetaan ottaa ilomielin vastaan, sillä illoista ja öistä tulee nukkumisolosuhteiden kannalta hieman mukavammat.

Mukavaa ja lämmintä kesäkuun loppua 🙂

Onnea valmistuneille!

Toukokuu 2018 sekä samalla myös lukuvuosi saatiin pakettiin lämpimissä merkeissä.

Tänään on syytä juhlaan

Ylioppilaiden lukumäärä on tänä vuonna lähes 27 000. Zental onnittelee niin ylioppilaita kuin myös ammatillisista tutkinnoista valmistuneita opiskelijoita. Toivotamme onnea myös uusille maistereille sekä muille korkeakouluista valmistuneille. Tänään on lupa juhlia ja ottaa täysin rennosti!

Suunnitelmia kesälle?

Mikäli jossain välissä irtoaa muutama vapaapäivä, on se otollinen hetki valkaista hampaat kotona. Zentalin tuotteilla loppukesän säihkyvä hymy on taattu 🙂

Vielä kerran paljon onnea valmistuneille!

Hyvää vappua 2018!

Vappua vietetään Suomessa joka vuosi samaan aikaan eli 1. toukokuuta. Tämä kansainvälinen ja länsimaalainen juhla tarkoittaa monille myös vapaapäivää.

Vapustako alkaa kesä?

Välillä, mutta tänä vuonna tilanne taitaa olla toisenlainen. Ainakin pääkaupunkiseudulla lämpömittarit näyttävät +6°C ja vettäkin sataa paikoitellen ihan reilusti.

Joka tapauksessa kesä on kohta täällä

Vaikka ei ihan ilmaston tai säiden puolesta niin ainakin kalenterissa seuraava kuukausi on kesäkuu eli ensimmäinen kesäkuukausi.

Kesää kohti!

Pääsiäinen on varma kevään merkki

Pääsiäistä vietetään tänä vuonna 30.3. – 2.4.

Suunnitelmia pääsiäiselle?

Pääsiäinen on siitä mukava loma koululaisille, opiskelijoille ja työssä käyville, että yleensä arkipyhävapaita ovat ainakin perjantai ja maanantai. Tämä tarkoittaa yhteensä neljän päivän vapaata, jonka aikana ehtii tehdä monenlaisia asioita. Meillekin tänne toimistolle on kantautunut Facebookin välityksellä monenlaista suunnitelmaa: laskettelua Rukalla, mökkireissua Himokselle, visiittiä vanhempien ja sukulaisten luokse jne.

Välillä on vain kiva rauhoittua…

Täysin samaa mieltä! Ottaa muutama päivä ihan vain rennosti. Mikäli tämä kuulostaa omanlaiselta suunnitelmalta, suosittelemme ottamaan pääsiäisseuraksi esimerkiksi valkaisuliuskat. Niiden avulla valkaisu käy rattoisasti ja hymysi raikastuu sopivasti ennen kevään juhlia.

Nautitaan pääsiäisestä!

Mukavaa hiihtolomaa kaikille!

Monille hiihtoloma on yksi talven kohokohdista.

Mitä aiot tehdä hiihtolomalla?

Pitkä talvi alkaa jälleen olla takana päin ja siitä selvä merkki on Suomessa valtakunnallisesti järjestettävä hiihtoloma. Suosittuja hiihtolomakohteita ovat etenkin laskettelukeskukset kotimaassa, mutta myös esimerkiksi Ruotsissa. Toisille hiihtoloma on puolestaan sopiva hetki matkustaa jonnekin lämpimään, kuten Aasiaan.

Jos kuitenkin päätät jäädä kotiin…

Mekin Zentalilla vastaamme asiakaspalvelusta ja tuotteiden toimittamisesta vuoden ympäri, joten hiihtoloma menee rattoisasti töiden merkeissä. Psst… jos syystä tai toisesta vietät lomaa kotona, niin nyt saattaisi olla sopiva hetki valkaista hampaita. Kurkkaa tuotteet alla olevista linkeistä.

Mukavaa alkavaa kevättä kaikille!