Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu Zentalwhite.fi

Jätä viesti asiakaspalveluumme. Olemme sinuun yhteydessä 24* tunnin sisällä

Valkoiset hampaat

Valkoiset hampaat alle viikossa Zentalwhiten kotimaisilla tuotteilla tai saat rahasi takaisin.
Valkoiset hampaat luonnollisesti

Ovatko hampaasi nykyään vähemmän hohtavat johtuen hampaiden pinnalle syntyneiden värjäytymien takia? Hampaiden tummuminen ja värjäytyminen on luonnollista ajan saatossa, mutta tietyt ruoka-aineet ja juomat vauhdittavat hampaiden värjäytymistä. Valkoiset hampaat ovat nykyään jokaisen saatavilla, sillä myös kotivalkaisutuotteiden yleistyminen on helpottanut valkaisun tekemistä muuallakin kuin hammaslääkärissä.

Suosituimpia kotivalkaisutuotteita ovat esimerkiksi hampaiden valkaisuliuskat, hampaiden valkaisukotipaketti sekä hampaiden valkaisukynä. Valkaisuliuskat ovat helppokäyttöisimmät ja ne kiinnitetään suoraan hampaan pinnalle. Kotipaketissa valkaisuainetta lisätään hammasmuotteihin, jonka jälkeen hammasmuotit laitetaan suuhun. Jo noin 30 minuutin päivittäinen käyttö auttaa saamaan hyviä tuloksia ja poistamaan aiemmin kertyneitä värjäytymiä.

valkoiset hampaat

Miten valkoiset hampaat voi ylläpitää?

Kun ikäännymme, hampaidemme pinnalla oleva kiille alkaa hiljalleen kulua. Kiilteen alla oleva hammasluu on väriltään hieman kiillettä tummempi, joten olisi tärkeää olla syömättä ja juomatta värjääviä aineita – ainakin päivittäisellä tasolla. Totta kai välillä voi nauttia esimerkiksi viinilasillinen ystävän kanssa tai juoda virvoitusjuomia ravintolassa. Päivittäinen värjäävien sekä hapokkaiden ainesosien käyttö lyhentää kiilteen ikää merkittävästi – samoin kuin myös tupakointi sekä nuuskan käyttö.