Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu Zentalwhite.fi

Jätä viesti asiakaspalveluumme. Olemme sinuun yhteydessä 24* tunnin sisällä

Hampaiden valkaisuliuskat

97 %

Arvostelun voi tehdä ainoastaan tuotteen tilannut henkilö.

Arvostelulinkki lähetetään sähköpostiin 2 viikon kuluttua ostoksesta.

Sulje ikkuna

Hampaiden valkaisuliuskat
Hampaiden valkaisuliuskat Suomesta

Hinta 49,90 €

Heti saatavilla

Ilmainen toimitus

Hampaiden valkaisuliuskat toimitetaan jopa päivässä.

100% tyytyväisyystakuu

Mikäli et ole tyytyväinen valkaisutulokseen, saat rahasi takaisin.

Bambora maksutavat

Helppokäyttöiset hampaiden valkaisuliuskat

Valitse hampaiden valkaisuliuskat, kun haluat valkaista hampaasi nopeasti ja vaivattomasti. Valkaisutulos jopa 10 sävyä.

Arviot tuotteelle hampaiden valkaisuliuskat

Mari - 10.02.2018
Erinomainen tuote! Suosittelen tilaamaan!
Heidi - 09.02.2018
Helppo käyttää ja tulos vastasi odotuksia.
Satiinihirvi - 02.02.2018
Allu - 08.01.2018
Tykkäsin! Helppo käyttää, ei vihlontaa. Hammasluuta ei kauheasti valkaissut mutta silti super tyytyväinen!
M - 08.01.2018
Tuote saapui nopeasti parin päivän sisällä siitäkin huolimatta että tein tilauksen heti joulun jälkeen. Ohjeet olivat selkeät ja lyhyet, mahtui yhteen A4 kokoiselle paperille jonka jaksoi lukea alusta loppuun asti. Valkaisugeeli oli suhteellisen hyvänmakuista eikä 30min kaksi kertaa päivässä tuntunut miltään. Valkaisutulokset olivat ihan ok joten aion jatkossakin ostaa zentalin tuotteita.
M - 08.01.2018
Tuote saapui nopeasti parin päivän sisällä siitäkin huolimatta että tein tilauksen heti joulun jälkeen. Ohjeet olivat selkeät ja lyhyet, mahtui yhteen A4 kokoiselle paperille jonka jaksoi lukea alusta loppuun asti. Valkaisugeeli oli suhteellisen hyvänmakuista eikä 30min kaksi kertaa päivässä tuntunut miltään. Valkaisutulokset olivat ihan ok joten aion jatkossakin ostaa zentalin tuotteita.
Riitta - 26.11.2017
HeiOvat auttaneet.. valkaistuneet..Alaliuska voisi olla pitempi tai toisenlailla muotoiltu
Pauliina - 06.11.2017
Sain valkaisuliuskat todella nopeasti. Niiden laittaminen ja pitäminen oli superhelppoa. Ne eivät tuntuneet hampaissa yhtään miltään. Huuhdeltuani melko pitkään sain tahman pois hampaista ja valkaisutulos oli upea jo ensimmäisen kerran jälkeen. Herkkähampaisena arvostan hellävaraisuutta ja kivuttomuutta. Olen niin rakastunut, kiitos!
Susanne - 26.10.2017
Valkaisuliuskat ovat helppokäyttöiset ja hyvät, sillä tulkosia näkyi jo ensimmäisen kerran jälkeen. Alaliuska ei meinaa pysyä alahampaissa vaikka kuivaa hampaat. Lopuksi kun ottaa liuskat pois hampaat on täynnä limamömmöä..
Tia - 19.10.2017
Liuskat toimivat hyvin, olen tyytyväinen tuotteeseen.
Emmi - 16.10.2017
Pelkäsin aluksi että liuskat vihloisivat, sillä minulla on herkät hampaat, mutta onnekseni en tuntenut yhtään vihlontaa. Hampaat vaalenivat luonnollisesti ja tasaisesti. Liuskoja oli helppo käyttää ja ne pysyivät hyvin paikallaan, vaikka ensimmäisillä kerroilla tuntuikin että ne liikkuisivat. En näe syytä mennä hammaslääkäriin kalliisiin valkaisuihin näiden jälkeen! 🙂 Aion ehdottomasti käyttää jatkossakin!
Miia - 09.10.2017
Helppo käyttää, eikä aiheuta vihlontaa.
Ella - 07.10.2017
Kolmen päivän käyttökokemuksen jälkeen olen ihan tyytyväinen tuotteeseen. Helppo ja selkeä käyttää!
Raija - 30.08.2017

Yllätyin kuinka jo eka valkaisukerran jälkeen hampaat näyttivät valkoisemmilta. Tosi helppo käyttää ja vaikutusaika on sopivan lyhyt.

Anna - 21.08.2017

Mahtava tuote!

Mika - 17.08.2017

Muutaman päivän käytön jälkeen ensi tuntuma hyvä valkaisuliuskoihin. Tuntuma että hampaat valkaistuu jonkun verran ja ainakin käytännössä hampaat tuntuu erityisen puhtailta liuskojen käytön jälkeen.

Mika - 16.08.2017

Muutaman päivän käytön jälkeen ensi tuntuma hyvä valkaisuliuskoihin. Tuntuma että hampaat valkaistuu jonkun verran ja ainakin käytännössä hampaat tuntuu erityisen puhtailta liuskojen käytön jälkeen.

Ride - 12.07.2017

Hei Zentalin väki!

Tilasin liuskat ensimmäistä kertaa elämässäni. Muuten kaikki OK, mutta hämmennyin siitä, että paketin mukana ei ollut käyttöselostusta. Nettiesityksestä saa jonkinlaisen kuvauksen, mutta ei kovin tarkkaa. Mielestäni olisi oikein, että kuvailistte mainoksessanne tarkkaan, että paketissa on 14 liuskaa, jossa jokaisessa on 2 eri liuskaa. Toinen ylähampaille ja toinen alahampaille. Ja näyttäisitte tarkasti kuinka ne asetetaan paikoilleen.
Ja pekettiin voisi laittaa myös jonkinlaisen tuote-esitteen. Vielä on ihmisiä, joita valkaisuliuskat kiinnostaa, mutta heillä ei ole nettiä.

Terveisin
Ride

Jacqueline - 10.07.2017
Jacqueline - 10.07.2017
Marisca - 04.07.2017

Poltan tupakkaa ja juon myös kahvia mitkä ovat pahimmat hampaiden värjääjät jotka tiedän. Sen takia kokeilinkin liuskoja pieni epäilys mielessäni mutta jo kolmannen päivän kohdalla olin myyty! Jatkoin vielä värjäävien tuotteiden käyttöä, mutta valkaisu tehostuu mitä pidemmälle viikkoa mennään. Nämä liuskat toimisivat varmaan vielä miljoona kertaa paremmin ihmisellä joka ei tupakoi eikä juo liiemmin kahvia/teetä. Ihan hyvä kuuri otettavaksi ennen häitä jos ei halua maksaa satoja euroja (ja kärsiä vihlonnasta) valkaisusta klinikalla. Helppo tehdä kotona!

Karoliina - 20.06.2017

Eron huomasi kyllä jo ensimmäisellä käyttökerralla ja liuskat ovat todella helppokäyttöiset mutta tulos on luonnollinen eikä kovinkaan isoa muutosta tee, mutta liuskoissa on enemmän tehoa kuin muilla kotituotteilla

Mariaa - 15.06.2017

Hampaat vaalenivat viikossa huomattavasti. Hampaat kuitenkin pysyivät luonnollisen värisinä eivätkä muuttuneet liian valkoisiksi. Ehdottomasti suosittelisin tuotetta ja varmasti tulen jatkossakin käyttämään.

Venla - 11.06.2017

Valkaisuliuskat oli tosi helpot käyttää ja tulokset näkyi nopeasti. Tuotteet tuli myös tosi nopeeta ja asiakaspalvelu on erittäin hyvää!
Suosittelen 🙂

Venla - 10.06.2017

Valkaisuliuskat oli tosi helpot käyttää ja tulokset näkyi nopeasti. Tuotteet tuli myös tosi nopeeta ja asiakaspalvelu on erittäin hyvää!
Suosittelen 🙂

Mari - 04.06.2017

Toimii, tykkään. Olen käyttänyt 5 päivää, kolmena ekana päivänä 2 x päivässä ja loppuina kerran päivässä. Ero on selkeä ja väri luonnollinen.

laura - 16.05.2017
Ostaminen oli helppoa ja ihanaa kun tuote tuli nopeasti postilaatikkoon. Liuskat ovat todella helppokäyttöisiä ja tuntuvat toimivan jo muutaman kerran jälkeen. Toki lopullisen tuloksen näkee vasta myöhemmin. Tämä on vaivaton ja hyvä tapa valkaista hampaita ja aion ehdottomasti tätä käyttää jatkossakin. Käyttöohjeet olivat todella selkeästi nettisivuilla vaikka niitä ei paketin mukana tullutkaan. Ainoana miinuksena on että aine kirvelee hieman kielen kärjessä, kun sitä on niin vaikea pitää poissa tieltä 🙂
Nainen, 19v - 10.05.2017
Helppokäyttöinen ja turvallinen tapa valkaista hampaita. Hampaani vaalenivat ensimmäisen kuurin jälkeen muutaman asteen vaikka tupakoin ja juon kahvia päivittäin. Valkaisuliuskat sopivat niille, jotka haluavat luonnollisen ja tasaisen lopputuloksen.
Katja - 25.04.2017
Käytin liuskoja viikon verran kerran päivässä. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen ero oli huikea! Seuraavina päivinä en huomannut juurikaan, että vaalentumista olisi tapahtunut. Mutta näin viikon käytön jälkeen ero on kuitenkin huomattava verrattuna lähtötilanteeseen. Ajattelin pitää jokusen viikon taukoa ja kokeilla taas viikon verran.
Heidi - 25.04.2017
Todella suuri plussa nopeasta toimituksesta ja siitä, ettei tuotteita tarvitse hakea postista saakka. Tuotteena liuskat olivat helppoja sekä toimivia ja lopputulos oli toivotun mukainen!
laura - 24.04.2017
Nyt 3 valkaisuiltaa takana. Tuloksia näkyy jo, mitä todennäköisimmin ostan toistekin.
anna-kaisa - 16.04.2017
Tummentumat poistui hampaista nopeasti, käytin liuskoja kaksi kertaa päivässä. Keltaista luuta olisin halunnut vielä valkeammaksi. Liuskoja oli tosi helppo ja miellyttävä käyttää.
Salla - 13.04.2017
Aivan mahtavat!
Päivi - 09.04.2017
Tuote toimii ja heti yhden käyttökerran jälkeen teho nähtävissä. Huippu hyvä tuote, voin suositella!
Tiina - 06.04.2017
Olen vielä alkuvaiheessa 🙂 Tykkään, ei vihlo helppo käyttää. Nyt kuitenkin jo huomaa eron, hampaat ovat valkoisemmat puhtaan ja terveen näköiset. Tilaan jatkossakin !
Jenna - 05.04.2017
Valkaisuliuskat ovat helpot käyttää ja alkavat heti valkaisemaan.
Hanna - 25.03.2017
Tykkäään, vei heti kerrasta värjäytymiä hampaiden pinnoista pois, eikä vihlontaa. Helppokäyttöinen.
Joanna - 19.03.2017
Minulla on luonnostaan aika keltaiset hampaat ja valkaisuliuskojen avulla sain ne paljon valkoisemmiksi. Kiitos Zentalwhite!
Anna - 25.02.2017
Tuote toimi hyvin hampaisiini. Hampaani vaalentuivat muutaman asteen. Tulen käyttämään jatkossakin zentalwhiten valkaisutuotteita.
Pauliina - 16.02.2017
Todella helppokäyttöiset ja heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomasi eron!
Riitta Kotisaari - 01.02.2017
Tuttu tuotteena, eri merkki tällä kertaa. Hyvältä tuntuu tämä myös. Mielestäni on valkaissut jo tummentuneet (pari vuotta sitten tein edellisen kerran) hampaani. Homma hiukan kesken vielä, mutta hyvältä näyttää.
Hannele - 29.12.2016
Olen tyytyväinen tulokseen!
Nainen, 40-v - 21.12.2016
Hampaidenvalkaisu tuli ajankohtaiseksi kun vaivauduin siitä että lempihuulipunansävyni teki hampaani entistä keltaisemmiksi eikä hammashymy ihmisten edessä sen tähden tuntunut mukavalle. Vaikka olen käyttänyt vuosikausia papaiinientisyymiä sisältävää valkaisevaa Yotuell hammastahnaa ei se ole auttanut hampaideni keltaisuuteen yhtään mitään, on tainnut käydä vain päinvastoin kiilteen häviämisen vuoksi.

Zental white valkaisuliuskat löysin kun hain netistä tietoa vihlomattomasta hampaidenvalkaisemisesta kotona ja päätin niitä heti itsekin kokeilla koska Zental whiten nettisivujen ja blogikirjoitusten asiakaspalautteen vuoksi niiden käyttökin tuntui niin helpolle ja koska ne oli kotimaiset, ne oli helppo tilata ja maksaa suoraan nettipankin kautta. En tykkää tilata ulkomailta ja pelata luottokorttien ja tulli- tai alv-maksujen kanssa. Lisäksi Zental white valkaisuliuskat tuli kätevästi omaan postilaatikkoon jo heti tilauksesta seuraavana arkipäivänä ja pääsin heti aloittamaan ihan innoissani hampaiden valkaisuhommelit.

Liuskat sai hyvin paikalleen hampaidenpesun jälkeen paperilla kuivattuihin hampaisiin pienen opettelun jälkeen ja niitä oli vaivaton pitää ohjeistuksen mukaisen puolituntisen. En suosittelisi puhumista liuskojen ollessa suussa ettei ne liu'u vahingossa pois paikaltaan ja niitä on välillä ihan hyvä painella sormella kiinni hampaisiin ja työntää varovasti myös kynnenkärjellä hammasväleihin ettei liuskan ja hampaan väliin synny ilmataskuja ja että valkaisutuloskin olisi tasainen aina hammasvälejä myöten. Hammasliuskoja on helppo käsitellä kun ne on ensin saanut paikoilleen ja kun ne ovat syljen ansioista pehmenneet eikä ne repeile kostuttuaankaan. Liuskat ovat minusta täysin mauttomia ja hajuttomia eivätkä ärsytä herkkääkään suuta käytettäessä eivätkä käytön jälkeen. Valkaisuliuskat eivät vihloneet hampaissa ollessa kuin alussa muutaman kerran nipistäen hieman etuhampaiden kärkeä, ei vaikka keski-ikäisissä hampaissani on jo eroosiota ja ienraja on vetäytynyt muutamasta hampaastani paljastaen hampaankaulan ikävästi esiin. Joidenkin blogikirjoitusten mukaan ulkomailta tilatut valkaisulistat tuntuvat vihlovan valkaisun aikana tosi kovasti joten sekin vei minun haluni tilata ne, minulla kun on tuosta hampaidenvalkaisusta johtuvasta vihlomisesta hyvin ikävät muistot 10 vuoden takaa käytyäni silloin kalliissa hampaiden zoom-valkaisussa suuhygienistillä ja siksi tuo vihlomattomuus on minulle tänä päivänä niin tärkeää.

Valkaisulistoista syljen kanssa kehittyvä ja hampaidenpintoihin jäävä valkaiseva tahna lähtee ihan hyvin hampaista valkaisulistojen poistamisen jälkeen kun vain huuuhtelee suun vedellä purskuttaen ja putsaa hampaiden pinnan kieltä apuna käyttäen, huuhteluvesi syljetään altaaseen eikä sitä niellä. Valkaisulistojen poiston jälkeen ei kannata harjata hampaita. Minusta nämä valkaisuliuskat kannattaa pitää hampaissa aina ennen nukkumaan menoa jotta hampaat saa rauhassa levätä yönajan valkaisun jälkeen eikä niihin tule turhaa rasitusta syömisestä tuntikausiin, syömistähän ei suositella pariin tuntiin valkaisulistojen käytön jälkeen joten siksi ennen nukkumaanmenoa on minusta paras aika hampaidenvalkaisuun.

Hampaat valkaistui silminnähden jo ensimmäisten valkaisulistojen käytön jälkeen mutta jos hammasluu on syntyjään kovin keltainen (kuten minulla) on selkeään valkaisutulokseen pääsemiseksi käytettävä kaikki paketin liuskat varsinkin jos hampaita ei ole valkaistu muulla tavoin tehokkaasti lähiaikoina eikä silloinkaan saa välttämättä vitivalkeita "Hollywoodhampaita". Siitä olen erityisesti iloinen jo tällä valkaisutuloksella että voin nyt käyttää minkä väristä huulipunaa tahansa ilman että hampaani näyttävät entistä keltaisimmilta, lisäksi valkeammat hampaat raikastaa ihan oikeasti koko kasvojen ilmeen, ennen tyngiltä näyttäneet keltaiset hampaani näyttävät valkeampina paljon isommilta, kauniimmilta ja terveemmiltä kuin ennen valkaisua ja on ihanaa hymyillä niin leveästi että hampaatkin näkyy ja itseasiassa valkeammat hampaat suorastaan kannustaa hymyilemään 🙂
Noora R. - 01.12.2016
Eron huomaa nopeasti, hampaiden valkaisuliuskat valkaisevat hampaat monta astetta ja tehokkaasti. Alahampaiden liuska astetta vaikeampi asentaa hampaisiin kuin ylähampaiden liuska.
Veera - 29.11.2016
Upea tuote! Valitsin hampaiden valkaisuliuskat, niiden helppokäyttöisyyden vuoksi ja hyvien arvosteluiden rohkaisemana. En ole aiemmin käyttänyt mitään valkaisutuotteita, hammastahnoja lukuunottamatta.. Tuotetta oli helppo käyttää ja puolituntinen sujui mukavasti netflixiä katsellessa tai koulukirjoja lukiessa. Nyt olen käyttänyt liuskoja 7 päivää ja olen todella tyytyväinen tuloksiin! Hymyni on kirkkaampi ja itsetuntoni on parantunut. Kiitos Zentalwhite nopeasta toimituksesta ja mukavasta asiakaspalvelusta! Tulen varmasti asioimaan teillä jatkossakin.
Ida - 28.11.2016
Hei, olen todella tyytyväinen tuotteeseen. Tilasin zentalin hampaiden valkaisuliuskat ja olen käyttänyt niitä nyt viikon verran. Valkaisu on helppoa ja nopeaa. Enää helpommaksi ei hampaidenvalkaisu voi mennä. Ainoana miinuksena on se, että valkaisun jälkeen hampaisiin jää ns. ”sulanutta” ainetta liuskoista, joka pitää hinkata sormenpäillä ja vedellä pois. Tämä ei kuitenkaan ole suuri vaiva. Kiitos hyvästä tuotteesta ja aion jatkossakin tilata hampaiden valkaisuliuskat teiltä ja suositella myös muille! 🙂
Johanna - 14.10.2016
Neljän päivän käytön jälkeen hampaat ovat selvästi valkoisemmat ja kirkkaammat. Käyttö on helppoa ja vaivatonta. Lisäksi tilausprosessi oli helppoa ja nopeaa ja kaiken kruunaa kotimaisuus. Olen tyytyväinen ostokseen!
Katriina - 11.10.2016
Tilasin ensin kotipaketin, jonka seurauksena ikenet kärsivät. Laitoin asiakaspalveluun viestiä tilanteesta ja sain kokeiluun valkaisuliuskat. Upeaa asiakaspalvelua ja liuskat toimivat hyvin ainakin parin kokeilukerran jälkeen! Varmasti tilaan niitä vielä uudestaankin:)
Mirka - 07.10.2016
Jo ensimmäisen valkaisukerran jälkeen huomasin eron aivan selkeästi! Olen kokeillut muutamia apteekkituotteita eikä niistä ole ollut samanlaista hyötyä. Eivät vihlo. Todella hyvä tuote!
Anneka Aarni - 06.10.2016
Olen nyt käyttänyt valkaisuliuskoja vajaan viikon ajan. Vielä en toistaiseksi itse huomaa oleellista eroa, mutta äitini kyllä minulle asiasta huomautti. Jotain muutosta on siis varmasti tapahtunut! Kokemukseni pohjautuvat siihen, että olen aiemmin käyttänyt ulkomailta tilaamiani Easy Smile-liuskoja, jotka sisältävät ilmeisesti suomessa kiellettyjä käyttöaineita, jolloin myös tulos on huomattavasti suurempi/nopeampi. Näinkin edulliseksi tuotteeksi zental-liuskat vaikuttavat toistaiseksi suhteellisen vakuuttavilta!
Juuli - 20.09.2016
Valkaisuliuskat toimi paremmin kuin odotin! Hampaani vaalenivat selvästi ja itsevarmuuteni kasvoi samalla. Pelkäsin myös, että kuinka paljon tulen kokemaan vihlontaa valkaisujakson aikana. Valkaisu ei kuitenkaan tuntunut yhtään pahalta ikenille tai hampaille. Alahampaille tarkoitettu liuska voisi kuitenkin olla isompi ja samaa mallia, kuin ylähampaille oleva. Tulen kyllä ehdottomasti tilaamaan lisää tuotteita kyseiseltä merkiltä.
Sonja Varttinen - 20.09.2016
Vahaliuskat ovat erittäin helppokäyttöiset! Mitään negatiivista sanottavaa niistä ei keksi. Itsellä hieman epätasaiset hampaat, joten liuska menee vähän "mutkalle" ja tästä syystä saattaa jäädä hieman lyhyeksi.
Mona - 17.09.2016
Tykkään Zentalin valkaisuliuskoista paljon, koska niiden käyttö oli helppoa ja liuskat valkaisivat hampaitani jo yhden käyttökerran jälkeen. Zentalille kiitos nopeasta toimituksesta ja hyvästä asiakaspalvelusta tuotteen käyttöön liittyen.
Jere - 25.08.2016
Käytän jatkossakin Zentalin valkaisua joka toimii superhyvin! Halpa hinta ja ilmainen toimitus suoraan postilaatikkoon. Helppoa ja kätevää, kiitos!
Milla - 15.08.2016
Hyvät videot ja ystävällinen asiakaspalvelu. Suosittelen.
karita - 11.06.2016
Olipa helppoa ja vaivatonta käyttää teidän valkaisuliuskoja. Kiitos!
Mikko, Oulu - 05.05.2016
Suhtauduin aluksi epäilevästi kotivalkaisuun, mutta päätin kuitenkin kokeilla. Yllätyin tosissani siit, kuinka nopeaa ja vaivatonta Zentalin tuotteita on käyttää.
elina nieminen - 30.12.2015
Liuskat olivat suhteellisen helppokäyttöiset ja mukava pitää. Käytin vain puolet pakkauksessa tulleista liuskoista, sillä muuten olisi tullut jo liian valkoiset hampaat.
Mikkonen - 20.12.2015
Yleensä en kirjoita kommentteja, mutta nyt tuntuu siltä, että haluan haluan jakaa kokemukseni. Tilasin valkaisuliuskat ja sain ne kotiini seuraavana päivänä. Ei ole tarvinnut katua, hampaani vaalenivat ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Mahtava tuote, kiitos.
Sofia - 12.11.2015
Käytin aiemmin Crest 3d white valkaisuliuskoja sain hyvän tuloksen, mutta hampaani vihloivat usean viikon ajan. Nyt tilasin Zentalin valkaisuliuskat ja pääsin samoihin tuloksiin kuin aikaisemmin - ilman vihlontaa. Huippua 🙂 Suosittelen kaikille
Janne - 23.09.2015
Laitan liuskat suuhun aina kun käyn suihkussa. Ekalla kerralla ajattelin jääkö liuskoista jotain jäämiä hampaisiin mutta kaikki lähti huuhtelemalla pois. Pari päivää vielä jäljellä valkaisua, nyt jo tyytyväinen.
peksi - 02.05.2015
Liuskat toimivat hyvin eikä edes maistuneet juuri millekkään. Kiitos ystävällisestä asiakaspalvelusta!
Janita - 28.02.2015
Kun tilasin ensimmäisen kerran valkaisuliuskoja olin todella hämmästynyt miten hyvin tuote tosiaankin valkaisee hampaita ja eron todella huomaa jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Olo on itsevarmempi aina jokaisen käyttökerran jälkeen. Lisäksi liuskat ovat erittäin riittoisia ja niistä on varaa antaa toisellekin. Ensimmäinen valkaisupaketti kesti suunnilleen puoli vuotta ja piti heti tilata lisää! Hinta-laatusuhde loistava! :]

Hampaiden valkaisuliuskat tuotesisältö ja esittely

Pakkauksen sisältö

28 x hampaidenvalkaisuliuskoja (ylä- ja alahampaisiin)
14 x käsittelykertaa

Hampaille ja ikenille hellävarainen valkaisu

Zentalin valkaisuaine on koostumukseltaan pH-neutraali. Se ei sisällä peroksideja, joten se soveltuu ongelmitta myös henkilöille, joilla on herkät ikenet tai ohut kiille.

Tehokas hampaiden vaalennus

Zentalin valkaisu poistaa tummentumia, värjäyksiä sekä keltaisuutta. Valkaisutulos ei ole koskaan läikikäs tai epätasainen. Hampaiden valkaisu vaikuttaa ainoastaan elävään hammaskudokseen, joten voit valkaista hampaasi huoletta, vaikka sinulla olisi hammaskoruja, siltoja tai kruunuja.

Uniikki valkaisugeeli

Zentalin ainutlaatuinen valkaisuaine sisältää aktiivista happea ja sen patentoitu koostumus on yli kymmenen vuoden tutkimuksen tulos. Peroksiditon ja pH-neutraali koostumus auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan arkoihin ikeniin ja vihlontaan liittyvät haasteet, joita perinteiset peroksideja sisältävät valkaisuaineet voivat aiheuttaa.

Paras lopputulos

Parhaan lopputuloksen saamiseksi suosittelemme välttämään mahdollisimman paljon värjääviä ruokia ja juomia varsinaisen valkaisuprosessin aikana.

Mikä hampaidenvalkaisumenetelmä sopii minulle?

Valkaisuliuskat sopivat niille, jotka haluavat raikastaa hymynsä tehokkaasti ja vaivattomasti. Jos sinulla on selviä tummentumia tai vinot hampaat, suosittelemme Kotipakettia, joka sisältää myös hampaiden valkaisuun tarkoitetut erikseen muotoiltavat Valkaisumuotit. Valkaisukynää suosittelemme niille, jotka haluavat valkaista yksittäisiä hampaita tai päästä paremmin käsiksi ongelmakohtiin.

Valmistusaineet

Propylene Glycol, Aqua, Glycerin, Carbomer, Calcium Carboxymethylcellulose, Sodium Bicarbonate, Sodium Perborate, Menthol, EDTA, PVP.

Käyttöohjeet tuotteelle hampaiden valkaisuliuskat

Zentalin Valkaisuliuskoilla valkaiset hampaasi erittäin helposti ja vaivattomasti. Valkaisuliuskat laitetaan hampaiden ulkopinnan päälle ja annetaan vaikuttaa noin 30 minuutin ajan. Ne pysyvät hyvin paikoillaan ja voit puhua samalla, joten voit käyttää niitä missä ja milloin vain.

Suositeltu hoitojakso on 3-7 päivää (1-2 kertaa päivässä) peräkkäin.

1. Irroita

2. Käytä

3. Anna vaikuttaa

4. Hymyile

Okei. Nyt teidät, mitkä hampaiden valkaisuliuskat ovat. Saat valkoiset hampaat vain muutamalla kympillä. Takaamme, että ihastut uuteen säihkyvään hymyysi.