Maksutavat

Tuotteet ja niiden mahdolliset postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

1. Verkkopankit: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, SPankki, Ålandsbanken.

2. Luottokortit: MasterCard, Visa, Visa Electron ja Eurocard (credit ja debit).

3. Paypal: Hyväksymme kaikki yleisimmät luotto- ja pankkikortit (Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express). Kaikki maksutapahtumat hoidetaan PayPal:n kautta. Sinun ei tarvitse rekisteröityä tai sinulla ei tarvitse olla PayPal:n käyttäjätunnusta tilaaksesi tuotteita verkkokaupastamme.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paybyway Oy (2486559-4).

Maksukaista on verkkokauppaan ja kaikkeen verkossa tapahtuvaan maksamiseen tarkoitettu palvelu. Maksujen vastaanottaminen verkossa ja mobiilissa on helppoa: yksi sopimus – yksi tilitys – kaikki maksutavat. Maksukaistalle on myönnetty korkeimman tason PCI DSS -sertifiointi, joka takaa turvallisuuden.

Maksukaista ja Paybyway Oy ovat osa Bambora-konsernia. Bambora on maksuratkaisujen asiantuntija, jonka palveluksessa on yli 500 työntekijää maailmanlaajuisesti. Pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja toimistot seitsemässä maassa Euroopassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Pohjois-Amerikassa. Bambora käsittelee vuosittain maksutapahtumia yli 40 miljardin euron arvosta, josta 70% verkkokaupassa.

Maksukaistan järjestelmät sekä toiminta noudattaa kansainvälisten luottokorttiyhtiöiden tietoturvastandardia (PCI DSS). Turvatasoa seurataan jatkuvasti ja riippumaton taho tarkastaa määräysten noudattamisen vuosittain. Palvelun tuottaa suomalainen Paybyway Oy, joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Paybyway Oy, y-tunnus: 2486559-4
Laserkatu 6
53850 Lappeenranta

Asiakaspalvelu (arkisin 9-16)
asiakaspalvelu@maksukaista.fi
029 300 5050 (pvm/mpm)