Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu Zentalwhite.fi

Jätä viesti asiakaspalveluumme. Olemme sinuun yhteydessä 24* tunnin sisällä

Hampaiden valkaisuliuskat + kynä

91 %

Arvostelun voi tehdä ainoastaan tuotteen tilannut henkilö.

Arvostelulinkki lähetetään sähköpostiin 2 viikon kuluttua ostoksesta.

Sulje ikkuna


hampaiden valkaisuliuskat ja kynä
hampaiden valkaisuliuskat kiinnitys
hampaiden valkaisukynä levitys

Hinta 59,90 €

Heti saatavilla

Ilmainen toimitus

Hampaiden valkaisuliuskat + kynä toimitetaan Postin kuljetukseen jopa päivässä.

100% tyytyväisyystakuu

Mikäli et ole tyytyväinen valkaisutulokseen, saat rahasi takaisin.

Bambora maksutavat

Hampaiden valkaisuliuskat + kynä ovat halvempia yhdessä ostettuna

Valitse hampaiden valkaisuliuskat + kynä, kun haluat valkaista hampaasi nopeasti ja vaivattomasti sekä ylläpitää tehokkaasti saavutettua valkaisutulostasi.

Arviot tuotteelle hampaiden valkaisuliuskat + kynä

Jemina – 3 lokakuuta 2016
Liuskat toimivat minulla hyvin. Ainoa huono puoli oli se, että ne eivät aivan istuneet hampaisiini.

Marye Eskola – 27 elokuuta 2016
Tilasin valkaisuliuskat ja valkaisukynän, olen ollut erittäin tyytyväinen! Tilaamani tuotteet tulivat jo Seuraavana päivänä ja maksun pystyin hoitamaan nettipankin välityksellä. Kokeiltuani valkaisuliuskoja olin vähintäänkin hämmästynyt (verrattaessa aikaisempiin valkaisukokemuksiin) liuskat oli helppo asettaa paikoilleen, suussa ei tuntunut olevan mitään ylimääräistä, pois otettaessa hampaisiin jäänyt ’tahna’ ei ollut ollenkaan pahan makuista ja se lähti helposti purskuttamalla pois. Jo ensimmäisen kerran jälkeen huomasin huomattavan eron hampaiden sävyssä! Erittäin tyytyväinen!

kristiina – 12 kesäkuuta 2016
Zentalin tuotteet ovat minulle entuudestaan tuttuja ja turvallisia. Se on aina iso plussa jos voi säästää rahaa vielä entisestään!

janna forsström – 25 maaliskuuta 2016
Oon kai aina ollut vähän epäilevä kaikkea netissä myytävää kohtaan, mutta oon ilonen siitä, että uskalsin kokeilla. Hampaiden valkaisu kotona toimii, sillä uus hymy on todellakin huomattu ja saan positiivista palautetta jatkuvasti. Seuraava potilas on poikaystäväni!

matti, riihimäki – 22 maaliskuuta 2016
Jätkät naljailee töissä että oonko käyny hammaslääkärissä valkasemassa hampaat. Voittajan on helppo hymyillä!

Anni – 18 marraskuuta 2015
Kiitos paljon hyvästä asiakaspalvelusta!

jonna – 23 heinäkuuta 2015
Tilasin vastaavia tuotteita aikaisemmin Tallinnasta ja solmin tietämättäni määräaikaisen tilaussopimuksen yli puoleksi vuodeksi! Zentalilla sain rehellistä palvelua ja tuotteen kotiin seuraavaksi päiväksi.

Anette – 17 kesäkuuta 2015
Liuskat ja kynä saapuivat seuraavana päivänä tilauksesta. Odotan innolla tuloksia!

Tuotesisältö ja esittely tuotteelle hampaiden valkaisuliuskat + kynä

Pakkauksen sisältö

28 x hampaidenvalkaisuliuskoja (ylä- ja alahampaisiin)
1 x hampaidenvalkaisukynä 2ml
14 x käsittelykertaa

Hampaille ja ikenille hellävarainen valkaisu

Zentalin valkaisuaine on koostumukseltaan pH-neutraali. Se ei sisällä peroksideja, joten se soveltuu ongelmitta myös henkilöille, joilla on herkät ikenet tai ohut kiille.

Tehokas hampaiden vaalennus

Zentalin valkaisu poistaa tummentumia, värjäyksiä sekä keltaisuutta. Valkaisutulos ei ole koskaan läikikäs tai epätasainen. Hampaiden valkaisu vaikuttaa ainoastaan elävään hammaskudokseen, joten voit valkaista hampaasi huoletta, vaikka sinulla olisi hammaskoruja, siltoja tai kruunuja.

Uniikki valkaisugeeli

Zentalin ainutlaatuinen valkaisuaine sisältää aktiivista happea ja sen patentoitu koostumus on yli kymmenen vuoden tutkimuksen tulos. Peroksiditon ja pH-neutraali koostumus auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan arkoihin ikeniin ja vihlontaan liittyvät haasteet, joita perinteiset peroksideja sisältävät valkaisuaineet voivat aiheuttaa.

Paras lopputulos

Parhaan lopputuloksen saamiseksi suosittelemme välttämään mahdollisimman paljon värjääviä ruokia ja juomia varsinaisen valkaisuprosessin aikana.

Mikä hampaidenvalkaisumenetelmä sopii minulle?

Valkaisukynä sopii niille, jotka haluavat raikastaa hymynsä helposti ja nopeasti. Tummempien värjäytymien tapauksessa suosittelemme Valkaisuliuskoja tai Kotipakettia, joka sisältää myös erikseen muotoiltavat Valkaisumuotit.

Valmistusaineet

Glycerin, Cellulose Gum, Ethylcellulose, EDTA, Citric Acid, Sodium Chlorite, Menthol.

Käyttöohjeet tuotteelle hampaiden valkaisuliuskat


Zentalin täydellinen valkaisumenetelmä poistaa tehokkaasti värjäytymiä ja tummentumia ja tekee hampaista hohtavan valkoiset. Menetelmä on sama kuin hammaslääkärissä ja voit tehdä valkaisun kaikessa rauhassa kotona.

Hammasmuotit muovataan oikean muotoisiksi ja niihin lisätään tasaisesti Valkaisuainetta. Hammasmuotit laitetaan suuhun ja valkaisugeelin annetaan vaikuttaa n. 15 – 30 minuuttia. Helppoa ja nopeaa!

Suositeltu hoitojakso on viikko kerrallaan.

1. Lämmitä muotit

2. Muotoile

3. Levitä valkaisuainetta muotteihin

4. Anna vaikuttaa

Käyttöohjeet tuotteelle hampaiden valkaisukynä

Zentalin Valkaisukynällä hampaiden valkaisu on nopeaa ja vaivatonta. Valitse Valkaisukynä, kun haluat valkaista yksittäisiä hampaita tai päästä käsiksi ongelmakohtiin. Valkaisukynä on helppo ottaa mukaan, joten voit valkaista hampaitasi tehokkaasti missä ja milloin vain.
Hampaiden valkaisugeeli levitetään tasaisesti ylä- ja alahampaiden ulkopinnoille ja annetaan vaikuttaa noin 10-15 minuutin ajan.

Voit käyttää hampaidenvalkaisukynää kuukauden kerrallaan.

hampaiden valkaisukynä ohje1

1. Lämmitä muotit

hampaiden valkaisukynä ohje2

2. Muotoile

Okei. Nyt tiedät, mitä hampaiden valkaisuliuskat + kynä pitää sisällään. Saat valkoiset hampaat vain muutamalla kympillä. Takaamme, että ihastut uuteen säihkyvään hymyysi.