Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu Zentalwhite.fi

Jätä viesti asiakaspalveluumme. Olemme sinuun yhteydessä 24* tunnin sisällä

Hampaiden valkaisukotipaketti

92 %

Arvostelun voi tehdä ainoastaan tuotteen tilannut henkilö.

Arvostelulinkki lähetetään sähköpostiin 2 viikon kuluttua ostoksesta.

Sulje ikkuna


Hinta 49,90 €

Heti saatavilla

Ilmainen toimitus

Hampaiden valkaisukotipaketti toimitetaan Postin kuljetukseen jopa päivässä.

100% tyytyväisyystakuu

Mikäli et ole tyytyväinen valkaisutulokseen, saat rahasi takaisin.

Bambora maksutavat

Tehokas hampaiden valkaisukotipaketti

Valitse hampaiden valkaisukotipaketti kun haluat päästä samoihin tuloksiin kuin hammaslääkärin vastaanotolla. Valkaisutulos jopa 12 sävyä.

Arviot tuotteelle hampaiden valkaisukotipaketti

AA - 09.08.2017

Hampaani ovat hyvässä kunnossa kiille jostain syystä kellertävä. ZentalWhiten kotipaketilla sain parissa päivässä helmenvalkoiset hampaat. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen ja aion käyttää Zentalin tuotteita myös jatkossa! 🙂

Kirsi - 02.08.2017

Vaalentaa hyvin jo ekasta kerrasta huomas.Muotit ja valo suussa just 30min.jaksaa.5kert.vaalentanu vieläkin ainetta paljon jäljellä.Tilaa zentalia toistekin ehkä ne valkaisuliuskat.Vaikuttavat helpoimmalta käyttää.Zental tuntuu myös turvalliselta tuotteelta kun valkaisee vähitellen.Olen erittäin tyytyväinen.Turha tuhlata rahoja tehottomiin valkaiseviin hammastahnoihin.

Teija - 01.08.2017

Toimii!

Kirsi - 24.07.2017

Vaalentaa hyvin jo ekasta kerrasta huomas.Muotit ja valo suussa just 30min.jaksaa.5kert.vaalentanu vieläkin ainetta paljon jäljellä.Tilaa zentalia toistekin ehkä ne valkaisuliuskat.Vaikuttavat helpoimmalta käyttää.Zental tuntuu myös turvalliselta tuotteelta kun valkaisee vähitellen.Olen erittäin tyytyväinen.Turha tuhlata rahoja tehottomiin valkaiseviin hammastahnoihin.

Liepuska - 29.06.2017

Heti ekasta kerrasta huomasi eron! Vaalenivat hampaat ja kaunis kiilto tuli. Helppo käyttää. Nyt puolessa välissä eka kokeiluni, ihanaa nähdä viikon jälkeen lopputulos! Varmasti teen tämän toistekkin. Puoli tuntia sujahtaa nopeasti vaikka ensin ajattelin, että miten jaksaa 😁Suosittelen!!!

Tanja Malvalehto - 27.05.2017

Tuote on helppo käyttää. Hampaani valkeni huomattavasti. Tilasin vielä valkaisuaineen,nyt vielä lisää valkasua.

Annina - 26.05.2017

Olen käyttänyt tuotetta vasta ensimmäistä kertaa, mutta huomasin jo tuloksia. Mahtavaa! Toivottavasti hampaat vaalenevat entisestään ja rivistö hohtaa viikon päätteeksi.

Anni - 23.04.2017
Todella hyvin valkaisee, mutta muotit eivät muovaantuneet tarpeeksi hyvin ohjeiden avulla. Vasta viikon jälkeen tajusin testata pitää kauemmin kuumassa vedessä ja silloin vasta onnistuin saamaan sopivat muotit.
Tuula - 09.04.2017
Helppo valkaisu kotona, ohjeita noudattaen oli vaivatonta saada muotit sopiviksi. Eron hampaiden värissä huomasin jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Tämä oikeesti toimii ja hymyilen nyt vapautuneemmin kuin ennen.
Jenna - 13.03.2017
Hampaitteni lähtötilanne oli jo valmiiksi vaalea (2-3 välillä), mutta kotivalkaisun jälkeen hampaiden värjäymät selkeästi tasoittuivat ja hymy näyttää paljon puhtaammalta! Tulen kyllä suosittelemaan näitä tuotteita! Valkaisukynä voisi kiinnostaa seuraavaksi:)
Tiina M. - 13.02.2017
Todella pätevä tuote ja blondillekin tarpeeksi helppo käyttää! Ikinä en olisi uskonut, että tepsii; jo 2 käyttökerran jälkeen hampaat ovat selvästi valkoisemmat ja ikään kuin kuulaammat. Asiakaspalvelu myös huippuluokkaa; sähläsin muottien muotoilun kanssa ja lähettivät uudet tilalle saman tien. Näppärää ja vaivatonta! Ainut asia, joka harmittaa on, että miksei tälläistä tuotetta ole ollut jo paljon aikaisemmin. Ja mikä parasta vielä, tuote on kotimainen ja senkin puoleen turvallinen ja palvelua saa omalla kielellä heti! Peukut tälle!
Fredrik - 23.01.2017
Lähetys tuli nopeasti, toistaiseksi toiminut hyvin.
Leena - 24.11.2016
Hei! Olen käyttänyt tuotetta muutaman päivän ajan. Tuote sinänsä tuntuu hyvältä eikä ärsytä ikeniä tai aiheuta vihlontaa. Valkaisutulosta on syntynyt jo jonkin verran ja jatkan vielä viikon ajan. Ainoa hankaluus on ollut se, että en saanut alussa muotteja muotoiltua tarpeeksi hyvin, vesi oli kai liian viileää. Tuntuu että hampaiden ja muotin väliin jää nyt pieni rako. Minulla on ylähampaissa pieni päällekkäisyys mutta alahampaat ovat melko suorat. Kokeilen varmaankin jatkossa vielä valkaisukynää.
Jenny Karlsson - 09.09.2016
Ihan hyvä, vasta pari päivää ehtinyt kokeilla, mutta kyllä muutosta jo huomaa. Ohjeissa voisi olla vähän tarkemmin se, että kauanko muottien pitää suunnilleen olla kuumassa vedessä. Tän hetkisen fiiliksen mukaan suosittelisin muillekkin 🙂
Sofia - 14.08.2016
Olen äärimmäisen tyytyväinen tähän tuotteeseen. Olen käyttänyt muotteja nyt noin 7 kertaa ja hampaani ovat huomattavasti valkoisemmat. Opiskelen hammashygienistiksi ja olen aina ollut utelias hampaiden valkaisun suhteen. Testasin hampaiden valkaisua kotona ihan omasta mielenkiinnosta ja se todellakin toimii. Kaikki näkevät selvästi eron! Pitää myös kehua Zentalin palvelua ja erinomaisen hyvää kohtelua. Heitin vahingossa käyttöohjeet (ehkä olin niin innoissani) roskikseen enkä muistanut kuinka kauan muotteja pitää keittää. Soitin Zentalin asiakaspalveluun ja sain vastauksen heti. Jatkakaa samaan malliin.
jaska - 01.07.2016
hyvä helppo vaivaton hampaiden valkaisu kotona.
minna tanskanen - 03.05.2016
Minulla oli tummentuneet hampaat vuosien kahvin juonnin takia, mutta ei enää. Kotipaketin ansioista hampaani ovat nyt paljon valkoisemmat.
Juulia, Tampere - 05.04.2016
Lentoemännän työssä on tärkeää tuntea olonsa itsevarmaksi. Uusi hymyni välittyy myös asiakkaisiin. Suosittelen lämpimästi kaikille!”
Roosa - 15.02.2016
Täytyy sanoa, että olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Eron voi nähdä jo ensimmäisen valkaisun jälkeen. Minulla on aina omat epäilykseni internetistä tilaamisessa, mutta tätä päätöstä ei ole tarvinnut katua. Aivan loistava tuote.
sandra - 20.10.2015
Terveiset erittäin onnelliselta Sandralta, joka vain kahden 30 minuuttisen jälkeen on saanut fantastisen hienon ja valkoisen hymyn. Voin tuskin uskoa tätä todeksi. Suosittelen lämpimästi kaikille!
Sanna, Helsinki - 15.08.2015
En voi sille mitään, mutta rakastan juoda kahvia aamuisin ja viiniä viikonloppuisin. Zentalin ansiosta hampaani ovat nyt valkoiset ja saan pitää kiinni elämäni pienistä iloista
Kimmo - 30.07.2015
Tää valkaisumenetelmä on kyl hyvä, hampaat vaaleni jo tokan kerran jälkeen. Lopputulos miellyttää mua paljon!
aleksi rantanen - 23.06.2015
Kotipaketin mukana tuli hyvät käyttöohjeet. Helppo käyttää, vaikkakin vie vähän enemmän aikaa.
Outi - 21.05.2015
Tuotteet tilattu ja kesähymy tulossa.
katriina - 10.02.2015
Törmäsin Zentaliin yhden blogin kautta ja oli pakko kokeilla itsekin. Valkaisutulos näytti hyvältä ja sain tuotteen nopeasti kotiin. Kiitos!
petraa_ - 30.11.-0001
Geeli toimi hyvin ja sitä riitti jokaiseen valkaisuun. En yleensä ole hyvä tekemään tälläistä, mutta kuvalliset käyttöohjeet auttoivat paljon.

Tuotesisältö ja esittely tuotteelle hampaiden valkaisukotipaketti

Pakkauksen sisältö

1 x 10 ml valkaisuainetta
2 x hammasmuotit
1 x LED-valo & sävykartta
20 x käsittelykertaa

Hampaille ja ikenille hellävarainen valkaisu

Zentalin valkaisuaine on koostumukseltaan pH-neutraali. Se ei sisällä peroksideja, joten se soveltuu ongelmitta myös henkilöille, joilla on herkät ikenet tai ohut kiille.

Tehokas hampaiden vaalennus

Zentalin valkaisu poistaa tummentumia, värjäyksiä sekä keltaisuutta. Valkaisutulos ei ole koskaan läikikäs tai epätasainen. Hampaiden valkaisu vaikuttaa ainoastaan elävään hammaskudokseen, joten voit valkaista hampaasi huoletta, vaikka sinulla olisi hammaskoruja, siltoja tai kruunuja.

Uniikki valkaisugeeli

Zentalin ainutlaatuinen valkaisuaine sisältää aktiivista happea ja sen patentoitu koostumus on yli kymmenen vuoden tutkimuksen tulos. Peroksiditon ja pH-neutraali koostumus auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan arkoihin ikeniin ja vihlontaan liittyvät haasteet, joita perinteiset peroksideja sisältävät valkaisuaineet voivat aiheuttaa.

Paras lopputulos

Parhaan lopputuloksen saamiseksi suosittelemme välttämään mahdollisimman paljon värjääviä ruokia ja juomia varsinaisen valkaisuprosessin aikana.

Mikä hampaidenvalkaisumenetelmä sopii minulle?

Kotipaketti sopii niille, jotka haluavat valkaista hampaansa tehokkaasti käyttäen samaa menetelmää kuin hammaslääkärissä. Suosittelemme Kotipakettia myös niille, joilla on vinot hampaat tai esimerkiksi kahvin tai viinin aiheuttamia tummentumia. Valkaisuliuskat sopivat niille, jotka haluavat raikastaa hymynsä tehokkaasti ja vaivattomasti. Valkaisukynää suosittelemme niille, jotka haluavat valkaista yksittäisiä hampaita tai päästä paremmin käsiksi ongelmakohtiin.

Valmistusaineet

Glycerin, Cellulose Gum, Ethylcellulose, EDTA, Citric Acid, Sodium Chlorite, Menthol.

Käyttöohjeet tuotteelle hampaiden valkaisuliuskat


Zentalin täydellinen valkaisumenetelmä poistaa tehokkaasti värjäytymiä ja tummentumia ja tekee hampaista hohtavan valkoiset. Menetelmä on sama kuin hammaslääkärissä ja voit tehdä valkaisun kaikessa rauhassa kotona.

Hammasmuotit muovataan oikean muotoisiksi ja niihin lisätään tasaisesti Valkaisuainetta. Hammasmuotit laitetaan suuhun ja valkaisugeelin annetaan vaikuttaa n. 15 – 30 minuuttia. Helppoa ja nopeaa!

Suositeltu hoitojakso on viikko kerrallaan.

Lämmitä muotit

1. Lämmitä muotit

Muotoile

2. Muotoile

Levitä valkaisuainetta muotteihin

3. Levitä valkaisuainetta muotteihin

Anna vaikuttaa

4. Anna vaikuttaa

Okei. Nyt tiedät, mikä hampaiden valkaisukotipaketti on. Saat valkoiset hampaat vain muutamalla kympillä. Takaamme, että ihastut uuteen säihkyvään hymyysi.