Tietoa hampaiden valkaisusta

Hampaiden valkaisu tehoaa ainoastaan elävään hammaskudokseen. Toisin sanoen sillä ei ole vaikutusta hammaskoruihin, siltoihin tai paikattuihin kohtiin. Jos kyseessä on esimerkiksi paikka tai proteesi, valkaisun voi totta kai tehdä, se ei vain vaalenna proteesia. Toisaalta pitkä ajanjakso paikan tai proteesin laittamisen jälkeen tekee kuitenkin tehtävänsä ympäröiville hampaille, joten suosittelemme valkaisua varsinkin silloin, mikäli paikkaus tai proteesi on selkeästi vaaleampi kuin sitä ympäröivät hampaat.

Hampaidenvalkaisuhoito vie kokonaisuudessaan aikaa vain n. 30 minuuttia, jolloin hampaiden vaalentuminen on myös nopeampaa ja hampaille ystävällisempää.

Kliinisillä tutkimuksilla on todistettu, että valkaisuhoidolla ei ole minkäänlaisia sivuvaikutuksia.

Parhaan mahdollisen tuloksen saamiseksi suosittelemme sinua välttämään syömistä ja juomista heti hampaidenvalkaisuhoidon jälkeen. Vettä voit kuitenkin nauttia heti hampaidenvalkaisuhoidon jälkeen. Kahden tunnin kuluttua hampaidenvalkaisusta voit taas syödä ja juoda normaalisti.

Kyllä on. Postitamme aina ilmaiseksi.

Verkkokaupassamme voit maksaa

  • - Kotimaisilla pankeilla (Nordea, OP, Danske, Säästöpankki, LähiTapiola, POP, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki
  • - Korttimaksulla (Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Diners Club, JCB)
  • - Mobile Pay
  • - Lasku ja osamaksupalvelulla (Collector, Jousto)
  • Lisätietoja maksamisesta löydät maksutavoista.