Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu Zentalwhite.fi

Jätä viesti asiakaspalveluumme. Olemme sinuun yhteydessä 24* tunnin sisällä

Hampaiden valkaisupaketti PLUS

94 %

Arvostelun voi tehdä ainoastaan tuotteen tilannut henkilö.

Arvostelulinkki lähetetään sähköpostiin 2 viikon kuluttua ostoksesta.

Sulje ikkuna


Hampaiden valkaisupaketti PLUS
Hampaiden valkaisupaketti hammasmuotit

Hinta 99,90 €

Heti saatavilla

Ilmainen toimitus

Hampaiden valkaisupaketti PLUS toimitetaan Postin kuljetukseen jopa päivässä.

100% tyytyväisyystakuu

Mikäli et ole tyytyväinen valkaisutulokseen, saat rahasi takaisin.

Bambora maksutavat

Tehokas hampaiden valkaisupaketti PLUS

Valitse hampaiden valkaisupaketti PLUS, kun haluat maksimoida valkaisutuloksen ja päästä samoihin tuloksiin kuin hammaslääkärissä. Valkaisutulos jopa 12 sävyä.

Arviot tuotteelle hampaiden valkaisupaketti PLUS

annika – 26 heinäkuuta 2016
Tuote saapui nopeasti ja mukana tuli selkeät käyttöohjeet. Tuote on riittoisa ja siitä riittää moneen valkaisuun.

Aki Peltonen – 15 huhtikuuta 2016
Vaimo oli jo kauemmin vihjannut että valkaisulle olisi tarvetta joten päätin kokeilla. Aluksi en ollut niin innoissani muottien ja muiden säätämisestä mutta olen kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen.

Tuotesisältö ja esittely tuotteelle hampaiden valkaisupaketti PLUS

Pakkauksen sisältö

2 x 10ml valkaisuaine
2 x hammasmuotit
1 x LED-valo
1 x valkaisukynä
20 x käsittelykertaa

Hampaille ja ikenille hellävarainen valkaisu

Zentalin valkaisuaine on koostumukseltaan pH-neutraali. Se ei sisällä peroksideja, joten se soveltuu ongelmitta myös henkilöille, joilla on herkät ikenet tai ohut kiille.

Tehokas hampaiden vaalennus

Zentalin valkaisu poistaa tummentumia, värjäyksiä sekä keltaisuutta. Valkaisutulos ei ole koskaan läikikäs tai epätasainen. Hampaiden valkaisu vaikuttaa ainoastaan elävään hammaskudokseen, joten voit valkaista hampaasi huoletta, vaikka sinulla olisi hammaskoruja, siltoja tai kruunuja.

Uniikki valkaisugeeli

Zentalin ainutlaatuinen valkaisuaine sisältää aktiivista happea ja sen patentoitu koostumus on yli kymmenen vuoden tutkimuksen tulos. Peroksiditon ja pH-neutraali koostumus auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan arkoihin ikeniin ja vihlontaan liittyvät haasteet, joita perinteiset peroksideja sisältävät valkaisuaineet voivat aiheuttaa.

Paras lopputulos

Parhaan lopputuloksen saamiseksi suosittelemme välttämään mahdollisimman paljon värjääviä ruokia ja juomia varsinaisen valkaisuprosessin aikana.

Mikä hampaidenvalkaisumenetelmä sopii minulle?

Kotipaketti sopii niille, jotka haluavat valkaista hampaansa tehokkaasti käyttäen samaa menetelmää kuin hammaslääkärissä. Suosittelemme Kotipakettia myös niille, joilla on vinot hampaat tai esimerkiksi kahvin tai viinin aiheuttamia tummentumia. Valkaisuliuskat sopivat niille, jotka haluavat raikastaa hymynsä tehokkaasti ja vaivattomasti. Valkaisukynää suosittelemme niille, jotka haluavat valkaista yksittäisiä hampaita tai päästä paremmin käsiksi ongelmakohtiin.

Valmistusaineet

Glycerin, Cellulose Gum, Ethylcellulose, EDTA, Citric Acid, Sodium Chlorite, Menthol.

Käyttöohjeet tuotteelle hampaiden valkaisupaketti PLUS


Zentalin täydellinen valkaisumenetelmä poistaa tehokkaasti värjäytymiä ja tummentumia ja tekee hampaista hohtavan valkoiset. Menetelmä on sama kuin hammaslääkärissä ja voit tehdä valkaisun kaikessa rauhassa kotona.

Hammasmuotit muovataan oikean muotoisiksi ja niihin lisätään tasaisesti Valkaisuainetta. Hammasmuotit laitetaan suuhun ja valkaisugeelin annetaan vaikuttaa n. 15 – 30 minuuttia. Helppoa ja nopeaa!

Suositeltu hoitojakso on viikko kerrallaan.

1. Lämmitä muotit

2. Muotoile

3. Levitä valkaisuainetta muotteihin

4. Anna vaikuttaa

Okei. Nyt tiedät, mikä hampaiden valkaisupaketti PLUS on. Saat valkoiset hampaat vain muutamalla kympillä. Takaamme, että ihastut uuteen säihkyvään hymyysi.