Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu Zentalwhite.fi

Jätä viesti asiakaspalveluumme. Olemme sinuun yhteydessä 24* tunnin sisällä

Crest Whitestrips vertailussa

Crest Whitestrips 3D tunnetaan kansainvälisenä hampaiden valkaisun merkkinä. Crestiä ovat edustaneet monet julkkikset, kuten esimerkiksi Shakira. Crestin valkaisuliuskojen vaikuttavina aineina ovat erilaiset peroksidit, jotka saattavat olla haitallisia hampaan kiilteelle. Vuonna 2012 EU kielsi peroksidituotteiden myymisen kuluttajille – peroksideja sisältäneet tuotteet olivat aiheuttaneet huomattavan paljon vahinkotapauksia.


crest whitestrips

Crest Whitestrips 3D vertailussa Zentalin valkaisuliuskojen kanssa

Kun peroksidien käyttö kiellettiin vuonna 2012, alkoi markkinoille tulla uusia valkaisumenetelmiä, jotka ovat hampaille ja ikenille huomattavasti käyttöystävällisempiä. Yksi tällaisista tuotteista on Zentalin hampaiden valkaisuliuskat. Zentalin tavoitteena onkin suunnitella, tuottaa ja tuoda markkinoille Suomen korkealaatuisimpia peroksidittomia hampaiden valkaisutuotteita. Seuraavassa osiossa vertailemme Zentalin hampaiden valkaisuliuskoja Crestin valkaisuliuskojen kanssa saatavuuden, tehokkuuden sekä turvallisuuden osalta.

1. Saatavuus

Zentalwhite valkaisuliuskat lähetetään Suomesta ja toimitetaan ilmaiseksi jopa seuraavaksi päiväksi. Crest-liuskojen myyminen on kiellettyä EU:n sisällä, koska ne sisältävät hampaille haitallisia peroksideja.

2. Tehokkuus

Zentalwhiten valkaisuliuskoilla päästään jopa 10 sävyn valkaisutulokseen, kun taas Crest-liuskoilla valkaisutulos on hieman parempi, noin 14 sävyä.

3. Turvallisuus

Laajat kliiniset testit osoittavat, että Zentalwhiten valkaisuliuskat ovat täysin turvallisia hampaille ja ikenille. Crest-liuskat ovat myös pääsääntöisesti turvallisia, mutta monilla ilmenee vihlontaa ja joillakin myös hampaan kiille on vaurioitunut.