Zentalin tuotteet iltasanomat.fi kokeilussa!

Kotona tehtävien valkaisujen suosio kasvaa ja myös Iltasanomien toimitus (is.fi) kiinnostui kokeilemaan Zentalin tuotteita.

Perusvarma valkaisija – Zental valkaisuliuskat

Lupaus: Peroksidittomat, aktiivihappoa sisältävät liuskat poistavat hampaista värjäytymiä ja keltaisuutta. Helppokäyttöiset liuskat valkaisevat hellävaraisesti ilman vihlontaa. Liuskat lupaavat jopa kymmenen astetta valkoisempia hampaita kahden viikon hoitojaksolla. Voi käyttää, vaikka kiille olisi ohentunut.

Näin se toimi: Kellastuneista hampaistani huolimatta minulla ei ole aiempaa valkaisukokemusta. Geeliä sisältävät liuskat liimattiin hampaiden pinnalle. Vaikutusaika kului nopeasti, ja huomaamattomia liuskoja voi käyttää vaikka töissä. Pystyin puhumaankin. Päädyin käyttämään liuskoja kaksi kertaa päivässä viikon ajan. Viikon jälkeen hampaani vaalenivat selvästi, mutta odotin silti kirkkaampaa lopputulosta. Silti hyvä hinta-laatusuhde. 4/5. – Nainen, 24.

Mikäli haluat katsoa, kuinka valkaisutuotteet pärjäsivät testissä muihin kotikonstein tehtäviin valkaisuihin, voit lukea artikkelin täältä.