Lue aitoa asiakaspalautetta

04.09.2017 | Zental

Olemme saaneet asiakkailtamme paljon palautetta viimeisten kuukausien aikana ja mikäs sen parempaa. Sukelletaan heti yleisimpien palautteiden kimppuun.

Asiakaspalaute #1: Ride

Hei Zentalin väki!

Tilasin liuskat ensimmäistä kertaa elämässäni. Muuten kaikki OK, mutta hämmennyin siitä, että paketin mukana ei ollut käyttöselostusta. Nettiesityksestä saa jonkinlaisen kuvauksen, mutta ei kovin tarkkaa. Mielestäni olisi oikein, että kuvailistte mainoksessanne tarkkaan, että paketissa on 14 liuskaa, jossa jokaisessa on 2 eri liuskaa. Toinen ylähampaille ja toinen alahampaille. Ja näyttäisitte tarkasti kuinka ne asetetaan paikoilleen.

Ja pekettiin voisi laittaa myös jonkinlaisen tuote-esitteen. Vielä on ihmisiä, joita valkaisuliuskat kiinnostaa, mutta heillä ei ole nettiä.

Terveisin, Ride

Zental vastaa:

Tervehdykset Ridelle ja kiitokset aivan loistavasta palautteesta. Teemme tämän syksyn aikana tarkemmat käyttöohjeet, jotka lähetetään aina liuskojen mukana tilaajalle. Tämän pitäisi selventää vielä entisestään tuotteen käyttöä ja mielekkyyttä.

Asiakaspalaute #2: Marisca

Poltan tupakkaa ja juon myös kahvia mitkä ovat pahimmat hampaiden värjääjät jotka tiedän. Sen takia kokeilinkin liuskoja pieni epäilys mielessäni mutta jo kolmannen päivän kohdalla olin myyty! Jatkoin vielä värjäävien tuotteiden käyttöä, mutta valkaisu tehostuu mitä pidemmälle viikkoa mennään. Nämä liuskat toimisivat varmaan vielä miljoona kertaa paremmin ihmisellä joka ei tupakoi eikä juo liiemmin kahvia/teetä. Ihan hyvä kuuri otettavaksi ennen häitä jos ei halua maksaa satoja euroja (ja kärsiä vihlonnasta) valkaisusta klinikalla. Helppo tehdä kotona!

Zental vastaa:

Moikka Marisca ja kiitos palautteestasi. Juuri näin! Zental tarjoaa halvemman ja kivuttomamman vaihtoehdon klinikkavalkaisulle, jonka voit tehdä kotonasi kaikessa rauhassa. Ehkä ensi kerralla myös Marisca vähentää värjäävien tuotteiden käyttöä valkaisun aikana? Näin saadaan aikaan paras mahdollinen lopputulos :p.

Ollaan kuulolla!

Selvitä sinulle sopivin tuote tai katso kaikki tuotteet